Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fotograf pretinde că l-a găsit în viaţă pe faimosul pictor Van Gogh, deşi acesta trebuia să fie mort din 1890. O fi călător în timp?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCălătoria în timp este un subiect sensibil, existând în acest caz tot felul de teorii. Noi știm că o călătorie în timp trecut ar putea aduce o schimbare drastică a cronologiei actuale, dar există și alte teorii că există diferite orizonturi de timp ce ar putea fi create, fără a interfera cu orizontul nostru de timp.

Dar, ce se întâmplă dacă un călător în timp din trecut intră în viitor? Regulile n-ar mai fi afectate la fel de mult ca și călătorile în trecut, pentru că nu s-ar mai întâmpla „efectul de fluture” temporal.

Au existat mai multe povestiri ciudate de oameni din trecut care au fost consideraţi a fi călători în timp, ca de exemplu o gospodină din anii 1950 care pare că a călătorit în viitor sub forma actorului Leonardo di Caprio (vedeţi articolul Marele actor Leonardo DiCaprio este de fapt o gospodină din anii 50, pe nume Judy Zipper), sau papa Grigore al IX-lea din secolul al XVI-lea care ar fi putut călători în viitorul sub forma actorului Stallone (Marele actor Sylvester Stallone a fost descoperit într-o pictură din secolul al 16-lea! Seamănă leit cu papa Grigore al IX-lea!).

Un astfel de posibil „călător în timp” din trecut care a şocat recent publicul de pe Internet este Van Gogh, unul dintre cei mai talentaţi şi mai suprarealişti pictori din istorie.

Pictorul, care avea o singură ureche, a murit la 37 de ani în Franța, în 1890, când s-a împușcat cu un revolver. Dar, există unii cred că artistul nu a murit ci ar fi în viaţă, fiind un călător în timp, acum aflându-se în Egipt.

Van Gogh (sau copia lui Van Gogh), acum pe numele de Mousa, a fost descoperit de fotograful Adel Essam, lucrând ca grădinar în parcurile publice din Alexandria. „De îndată ce ochii mei l-au întâlnit, nu am putut să mă uit în altă parte. El era Vincent van Gogh”, a declarat fotograful, care a adăugat că „Nu-mi venea să cred că acest om a trăit 46 de ani, fără ca o singură persoană să-i spună că el arăta exact ca una din personalităţile influente ale lumii”.

Mousa nu a confirmat sau a negat că el era de fapt Van Gogh care a călătorit în viitor…

Sursa (traducerea şi adaptarea): dailystar.co.uk

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu