Un fotograf pretinde că l-a găsit în viaţă pe faimosul pictor Van Gogh, deşi acesta trebuia să fie mort din 1890. O fi călător în timp?


Călătoria în timp este un subiect sensibil, existând în acest caz tot felul de teorii. Noi știm că o călătorie în timp trecut ar putea aduce o schimbare drastică a cronologiei actuale, dar există și alte teorii că există diferite orizonturi de timp ce ar putea fi create, fără a interfera cu orizontul nostru de timp.

Dar, ce se întâmplă dacă un călător în timp din trecut intră în viitor? Regulile n-ar mai fi afectate la fel de mult ca și călătorile în trecut, pentru că nu s-ar mai întâmpla „efectul de fluture” temporal.

Au existat mai multe povestiri ciudate de oameni din trecut care au fost consideraţi a fi călători în timp, ca de exemplu o gospodină din anii 1950 care pare că a călătorit în viitor sub forma actorului Leonardo di Caprio (vedeţi articolul Marele actor Leonardo DiCaprio este de fapt o gospodină din anii 50, pe nume Judy Zipper), sau papa Grigore al IX-lea din secolul al XVI-lea care ar fi putut călători în viitorul sub forma actorului Stallone (Marele actor Sylvester Stallone a fost descoperit într-o pictură din secolul al 16-lea! Seamănă leit cu papa Grigore al IX-lea!).

Un astfel de posibil „călător în timp” din trecut care a şocat recent publicul de pe Internet este Van Gogh, unul dintre cei mai talentaţi şi mai suprarealişti pictori din istorie.

Pictorul, care avea o singură ureche, a murit la 37 de ani în Franța, în 1890, când s-a împușcat cu un revolver. Dar, există unii cred că artistul nu a murit ci ar fi în viaţă, fiind un călător în timp, acum aflându-se în Egipt.

Van Gogh (sau copia lui Van Gogh), acum pe numele de Mousa, a fost descoperit de fotograful Adel Essam, lucrând ca grădinar în parcurile publice din Alexandria. „De îndată ce ochii mei l-au întâlnit, nu am putut să mă uit în altă parte. El era Vincent van Gogh”, a declarat fotograful, care a adăugat că „Nu-mi venea să cred că acest om a trăit 46 de ani, fără ca o singură persoană să-i spună că el arăta exact ca una din personalităţile influente ale lumii”.

Mousa nu a confirmat sau a negat că el era de fapt Van Gogh care a călătorit în viitor…

Sursa (traducerea şi adaptarea): dailystar.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock