Mai mulţi cercetători curajoşi au format ORACUL – organizaţie pentru cercetarea adevăratei istorii a omenirii, cea care ni se ascunde de atâta timp!


ORACULEste viziunea clasică privind ascensiunea civilizaţiei umane una greşită? Timp de zeci de ani, un număr din ce în ce mai mare de istorici „alternativi” au prezentat opinia că există suficiente dovezi care să sugereze că o civilizație avansată a existat în preistorie, dar printr-un cataclism aceasta a dispărut în negura timpului.

Și, în ultimii ani, descoperirile arheologice, cum ar fi situl megalitic de la Gobekli Tepe, au continuat să adauge dovezi concludente acestui punct de vedere. Geologul Robert Schoch, faimos pentru datarea mult mai devreme a Marelui Sfinx din Egipt, pe baza probelor de eroziune a apei, vrea acum, împreună cu alţi colegi, să ducă cercetarea în această idee (a existenţei unei străvechi civilizaţii necunoscute) la un alt nivel. De aceea, el, împreună cu mai mulţi oameni de ştiinţă, au anunțat formarea lui „ORACUL” (Organization for the Research of Ancient Cultures / Organizația pentru Cercetarea Culturilor Antice), o organizaţie non-profit dedicată investigării și discutărilor ideilor privind „istoria interzisă”.

Dezbaterea științifică cu privire la originile civilizației umane este departe de a fi rezolvată. Cercetări independente ale diverşilor cercetători și profesioniști din mai multe domenii au început să conteste începuturile acceptate ale civilizației umane. Astăzi, există un mare număr de dovezi dintr-o multitudine de domenii, care susțin în mod convingător pentru o revizuire a începuturilor civilizaţiei umane, împingând-o înapoi cu mii sau zeci de mii. La polul opus, se află cei mai mulţi dintre cercetători, ale căror interese sunt deservite prin menținerea status quo-ului, şi care de multe ori ignoră sau ridiculizează noile descoperiri ce pun la îndoială istoria oficială.

Handicapată de o lipsă de finanțare, de publicitate și de lipsa unei rețele profesionale, cercetarea alternativă a culturilor antice continuă să zacă în obscuritate. Iar ORACUL are acest scop: acela de a aduce această cercetare în atenția atât a comunității academice, cât și a publicului, dar şi efectuarea unor noi investigații ale culturilor antice.

P.S. Mă bucură foarte mult crearea acestei organizaţii – ORACUL, pentru descoperirea adevăratei istorii a omenirii. Mă gândesc de mai mult timp să creez în România o organizaţie asemănătoare care să se ocupe de cercetarea misterelor din această lume. O să vedem!

 


Lasă un comentariu