Numărul 58 a fost găsit şi pe Marte şi pe Lună! Coincidenţă sau „semnal extraterestru”?


58 Luna Marte„Vânătorii” de extratereştri şi OZN-uri susțin că au reperat semne numerice inteligente înscrise pe suprafața Lunii și a planetei Marte. Unul din aceşti „vânători” este şi Sandra Elena Andrade, care spune că a detectat numărul 58 înscris în anumite locații de pe Marte și Lună, cu ajutorul lui Google Maps.

Într-un videoclip încărcat pe YouTube pe 28 decembrie 2015, Andrade susține că descoperirea semnelor numerice înscrise pe suprafața Lunii și a lui Marte constituie mărturii pentru prezența exploratorilor spațiali extratereştri în sistemul nostru solar. Scepticii o să spună că totul e doar o pareidolie, dar totuşi verificaţi pe Google Maps, coordonatele de pe Marte a numărului 58: 1 ° 29’8.27″ N 23° 0′ 11.92 W.

Este foarte interesant cum acest număr apare şi pe Lună şi pe Marte, ceea ce te face să te gândeşti că lucrurile acestea nu pot fi pur şi simplu o coincidenţă!

Însă, dacă analizăm acest număr de pe cele două corpuri cereşti, observăm că ele sunt scrise cu fonturi diferite! Dar totuşi, ele exprimă acelaşi număr. Dacă nu e pareidolie, ce reprezintă acest 58? Numărul de specii extraterestre din sistemul nostru? Din galaxia noastră?

58 pe Luna

58 pe Marte

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock