Un pilot mexican dezvăluie: „Am văzut un OZN uriaş, de două ori mai mare decât un oraş!”


Un pilot mexican, pe numele său căpitanul Arturo Saucedo, susţine că a văzut un OZN „de două ori mai mare decât un oraș” în timpul unui zbor, înainte ca acesta să dispară. Pilota avionul noaptea pe cer, atunci când a observat nava spațială gigantică. El a făcut aceste afirmaţii senzaţionale în cadrul unui podcast.

Pilotul mexican a povestit că survola statul central mexican Queretaro, îndreptându-se spre Los Angeles, când a întâlnit o lumină ciudată pe cer. Imediat a crezut că este un obiect artificial, posibil aparținând companiei SpaceX a lui Elon Musk. El a relatat următoarele:

„Deodată, am fost cufundați în întuneric total, cu doar panourile luminate. Apoi am văzut un fascicul de lumină despre care am crezut mai întâi că era ceva de la Starlink, deoarece văzusem câteva imagini ale obiectelor companiei lui Elon Musk, practic o linie de sateliți care strălucesc puternic pe cer. M-am întrebat „Ce este asta?” Arăta foarte ciudat”.

Pilotul a spus că obiectul era atât de mare încât părea de două ori mai mare decât orașul Queretaro, pe care l-a putut vedea luminat la 12 km mai jos: „A fost foarte ciudat din cauza dimensiunii. Era un OZN gigantic, de două ori mai mare decât Queretaro”.

Saucedo și căpitanul de zbor au raportat observaţia, dar li s-a spus că nu au avut loc lansări de sateliți în regiune în acea noapte. Saucedo a mai declarat: „Acest gen de lucruri provoacă întotdeauna multe controverse, pentru că nu le crezi până nu le vezi”. El a mai clarificat faptul că „un OZN nu este neapărat extraterestru, este un obiect zburător neidentificat. Aş spune că a fost vorba de o tehnologie umană americană secretă”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): thesun.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock