Ufologul român Dan Mirahorian crede că în munţii din România există 3 baze extraterestre


Odată ce a apărut Internetul, iar astfel informaţiile au început să se răspândească mai uşor, din ce în ce mai multă lume a aflat de posibila existenţă a extratereştrilor, care s-ar afla chiar lângă noi, pe Terra. De fapt, chiar oamenii de ştiinţă presupun că aceşti extratereştri s-ar putea afla chiar lângă noi (Extratereştrii sunt printre noi!… susţin oamenii de ştiinţă).

De exemplu, cosmologul Paul Davies, de la Universitatea de Stat din Arizona, susţine că este “foarte rezonabil” să credem că împărţim aceeaşi planetă şi cu o altă formă de viaţă, diferită de tot ceea ce ştim până acum. Aceasta “formă de viaţă”, care nu se aseamănă cu nimic din ce ştim, s-ar putea ascunde în lacuri otrăvite sau pe fundul mărilor sau ar putea exista chiar în corpurile noastre. “Extratereştrii ar putea exista chiar sub nasul nostru sau în nasurile noastre. Ar putea fi tocmai ceea ce noi numim “forme ciudate de viaţă”.

Pe de altă parte, în cartea lui Dan Mirahorian, intitulată „Comentariu la misterul Ummo”, referitor la aceşti extratereştri, am aflat următoarea informaţie şocantă:

„Există extratereştri aici, printre noi, inclusiv în Bucureşti; există trei baze subterane în munţii din România şi una în Basarabia – o densitate neobişnuită pentru o zonă atât de mică, având în vedere că în Germania exista o singură bază. În 1994, la Conferinţa Crans Montana, ce s-a desfăşurat la Bucureşti, un prieten a fost de faţă când cineva a adus o ştire care i-a lăsat pe toţi muţi: „Un convoi de cisterne din fosta Uniune Sovietică care tranzita prin Basarabia sub protecţie militară a fost paralizat de o rază de lumina ieşită dintr-un deal. El a rămas imobil până când a fost absorbită întreaga încărcătură de pulbere radioactivă din cisterne”.

 


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO