Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Adevăratul profet ce a prezis cel de-al doilea război mondial…Şi nu e Nostradamus!

322

Hitler91La începutul primului război mondial a apărut un bărbat absolut remarcabil prin calităţile sale de profet şi care a făcut o serie de preziceri foarte exacte în legătură cu evenimentele care aveau să se producă în timpul şi după ambele războaie mondiale. Se ştie foarte puţin despre această persoană, în afară de faptul că era francez şi, după toate probabilităţile, un bărbat sfânt. Indiferent cine a fost acesta, talentele lui excepţionale i-au uluit pe experţi multe decenii la rând.

În 1914, doi soldaţi germani au făcut prizonier un francez singuratic din regiunea Alsacia a Franţei. L-au dus la închisoare şi au început să-l interogheze. În timpul interogatoriului au fost rostite acele preziceri uimitoare. Unul dintre cei doi soldaţi, Andreas Rill, uluit de ceea ce auzise, a relatat amănunţit întâmplarea în scrisorile trimise familiei sale.

Profetul necunoscut a prezis nu numai că războiul o să dureze cinci ani, dar şi că Germania avea să fie învinsă. După aceea va urma o revoluţie, urmată de o perioadă de mare prosperitate în care, în mod uimitor, banii vor zbura de la ferestre şi vor rămâne neatinşi pe jos. A mai spus că în această perioadă se va naşte un Antihrist, care va inaugura în 1932 o domnie tiranică de nouă ani, va adopta legi noi şi va sărăci în secret poporul Germaniei. Pregătirile pentru un al doilea război, care vor dura trei ani, vor începe în 1939 şi de astă dată Italia va fi aliată cu Germania şi nu va lupta împotriva ei ca în conflictul precedent. Cu toate acestea, Germania va pierde din nou. Poporul german se va ridica atunci împotriva tiranului şi susţinătorilor lui şi „omul şi semnul lui vor dispărea”, într-un an care va conţine cifrele „4″ şi „5″, Germania va fi împresurată de duşmanii ei şi va fi distrusă.

Istoria a demonstrat uluitoarea veridicitate a acestor preziceri. Primul război mondial, în care Italia a luptat împotriva Germaniei, a durat cinci ani, iar Germania a pierdut. A urmat apoi inflaţia în care moneda germană s-a depreciat atât de mult, încât şi-a pierdut orice valoare. Ascensiunea lui Hitler la putere a început în anii 1920, iar în 1933 Partidul Naţional Socialist German al Muncitorilor (nazist) şi-a impus regimul său opresiv, cu Hitler la cârmă. Naziştii au adoptat Legea împuternicirii care îi dădea lui Hitler posibilitatea de a adopta orice lege dorea, marcând astfel în mod efectiv desfiinţarea democraţiei şi zorii dictaturii.

Pregătirile pentru începerea celui de-al doilea război mondial, aşa cum se prezisese, au început în 1939, când Germania a invadat Polonia. Conflictul a durat până în 1945, când Germania a fost împresurată şi obligată să capituleze. Hitler s-a sinucis şi sosirea Aliaţilor a pus capăt domniei partidului nazist.

Rill a fost uluit să constate cum istoria se derula exact aşa cum prezisese profetul şi, pe măsură ce trecea timpul, scrisorile lui deveneau tot mai faimoase datorită conţinutului lor. La un moment dat, Rill a fost pe punctul să fie internat într-un lagăr de concentrare, din cauza prezicerii referitoare la iminenta ascensiune la putere a unui dictator.
Scrisorile au rămas apoi într-un sertar în timpul anilor tulburi ai celui de-al doilea război mondial şi au ieşit la suprafaţă numai pentru scurt timp în 1950, când au fost publicate de un anume Părinte Frumentius Renner în revista unei misiuni. Publicaţia a rămas aproape neremarcată şi nu s-au făcut niciun fel de încercări de a se verifica autenticitatea scrisorilor sau de a se stabili identitatea profetului necunoscut.

Apoi scrisorile au ajuns la Institutul pentru Zonele de Frontieră ale Psihologiei şi Igienei Mintale de la Freiburg. Aici acurateţea conţinutului lor a provocat suspiciuni în sensul că ar putea fi falsuri, astfel că documentele au fost supuse unor testări minuţioase efectuate de o echipă de experţi criminologi. Aceştia au ajuns la concluzia că scrisorile erau documente autentice pe care Rill le expediase la adresa familiei sale în anul 1914.

Cum a reuşit acest clarvăzător anonim să-şi expună viziunile profetice este un mister şi nu poate fi atribuit decât excepţionalelor lui calităţi de prezicător.

Orgoni Crystal