Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Doar o ipoteză: în 2013, resturile unui robot extraterestru au fost găsite în Mexic, fiind vorba de nişte piese dintr-o tehnologie extraterestră antică!?? Oamenii de ştiinţă spun însă că e vorba de un meteorit…


robot extraterestru MexicPovestea aceasta este destul de bizară, dar şi interesantă în acelaşi timp, aşa că vă las pe voi, cititorii, să decideţi despre ce a fost vorba. Ipoteza ar fi aceea că un extraterestru umanoid ar fi fost găsit mort printre resturile carbonizate, după ce o „minge de foc” a explodat pe cer la Ichmul (Yucatan, in Mexic) în anul 2013. În Peninsula Yucatan cercetătorii spun că un asteroid uriaș sau cometă gigantică a lovit zona acum 65 de milioane de ani, omorând toţi dinozaurii. Oricum, întreg teritoriul este unul ciudat, întrucât şi anterior s-au raportat mai mulţi meteoriţi căzuţi şi mai multe obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri).

Conform lui Express.co.uk „mingea de foc” a creat panică localnicilor, căci, înainte de prăbuşire, a lăsat pe cer culorile albastru și verde. Localnicii însă au fost șocați de ceea ce au găsit pe pământ. Mai multe fragmente mari au fost descoperite, inclusiv ceva ce pare a fi o maşinărie şi o formă carbonizată cu două picioare! Ca şi cum un extraterestru ar fi luat foc şi ar fi murit carbonizat!

Mai târziu, oficialii au făcut teste, care ar fi arătat că materialul găsit la locul prăbuşirii intră în compoziția obişnuită a meteoriţilor, dar pasionaţii de extratereştri şi OZN-uri nu sunt convinși de aceste informaţii. Obiectul a explodat în septembrie 2013, dar în vremea aceea nu a fost pe larg mediatizat, ceea ce a trezit suspiciunile cunoscutului specialist în OZN-uri, Scott C Waring, editorul site-ului UFO Sightings Daily. Astfel el crede următoarele: „Arată ca o antică tehnologie extraterestră. Priviţi la trup, ce pare a fi o dronă-schelet extraterestră, un robot sau un costum spațial, pentru că nu se poate ca o fiinţă extraterestră, ce cade din spațiul cosmic să arate încă atât de bine. Oamenii care l-au găsit au spus că au găsit „piese” peste tot la sol; ei n-au folosit cuvântul „bucăţi”, ceea ce înseamnă că ei seamănă cu o tehnologie.”

extraterestru Mexic

Într-o altă imagine, Scott C Waring remarcă ceea ce pare a fi o cască pentru un extraterestru, sau, mai degrabă, pentru un robot extraterestru (vedeţi imaginea de mai jos):

casca roboti

Scott C Waring continuă cu ipoteza sa că e vorba de un robot extraterestru: „Aceasta este o tehnologie extraterestră, aflată în mâinile oamenilor, care nu au nicio idee cât de valoroasă este. Aceste obiecte sunt în mare parte goale pe dinăuntru, având ​​aceeași grosime a învelișului exterior. Dacă era ceva natural, aşa ceva ar trebui să fie imposibil, întrucât chiar și unele geode au neuniformităţi în anumite locuri”. Specialistul în OZN-uri mai crede că un robot extraterestru a ieşit în afara navei spaţiale (aflată în apropierea Pământului) pentru a face nişte reparaţii. Probabil că el a tăiat accidental o bucată mare de echipament, dar apoi bucata şi robotul au fost prinşi de câmpul gravitaţional al Pământului, arzând în atmosferă şi prăbuşindu-se în Mexic. Însă scepticii cred că e doar o piesă de meteorit, care poate lua forme neobișnuite după ce ard în atmosfera noastră. Voi ce părere aveţi?

 


Lasă un comentariu