Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cum ar arăta viaţa pe alte planete extraterestre? Culorile sunt altfel, dar şi oraşele…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankO persoană care pretinde că practică chanelling-ul (adică spune că poate comunica cu spiritele din alte lumi / dimensiuni și că poate servi ca intermediar între ele și cei vii) ne dezvăluie cum ar arăta viaţa pe alte planete extraterestre. Depinde doar de voi dacă să îl credeţi sau nu…

Astfel, el ne spune că, în anumite locuri din Univers, există forme de viaţă foarte asemănătoare cu cea ele pe Pământ. Ceea ce diferenţiază viaţa de pe planeta Pământ de viaţa de pe alte planete sunt nuanţele; în viaţa de pe alte planete există diferenţe în ce priveşte nuanţele de culori, şi anume verdele care predomină aici este un verde viu, în timp ce acest verde este foarte pal pe alte planete.

Albastrul pe care îl admirăm cu toţii pe această planetă poate să fie un albastru foarte pal pe o altă planetă, însă acolo, pe alte planete ce au viaţă, întâlnim şi tonuri predominante de gri sau de portocaliu pal.

Imensa majoritate a civilizaţiilor extraterestre sunt foarte paşnice şi trăiesc într-un mod armonios şi plin de înţelepciune. Iubirea, bunătatea, bunăvoinţa şi bunul simţ le caracterizează cel mai adesea. Asta, comparativ cu spiritul de competiţie, agresivitate şi violenţă care caracterizează omenirea.

Oraşele civilizaţiilor extraterestre sunt mult diferite faţă de cele umane. În cadrul acelor civilizaţii extraterestre avansate, fiecare fiinţă extraterestră are o suprafaţă locuibilă mult mai mare decât avem noi, oamenii, aici pe Pământ, iar modul lor de viaţă este în totală armonie cu natura. Spre exemplu, pentru a răci aerul într-o cameră, noi folosim o instalaţie ce consumă mult curent electric, ei au în schimb pereţi cu apă care au atât rolul de a reduce temperatura dintr-o cameră, cât şi menirea de decor. În cadrul civilizaţiilor extraterestre, aproape totul este integrat într-o ambianţă foarte armonioasă, frumoasă, unde domneşte o stare profundă de pace şi linişte sufletească.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu