Ce-au văzut doi tineri într-un viitor îndepărtat: un oraş cu turnuri masive şi metalice, dar şi un dom imens de argint! Deasupra oraşului zburau nave cu viteze uimitoare!


orasul viitoruluiCe este timpul? Îl putem măsura și îl putem împărţi în milenii sau nanosecunde și putem simți experiența noastră prin el. Enciclopedia îl defineşte ca „o experiență conștientă de durată, perioada în care are loc o acțiune sau un eveniment” și îl putem eticheta chiar abstract ca fiind cea de-a patra dimensiune. Dar toate acestea nu ne aduce mai aproape de o înțelegere adevărată a ceea ce este timpul sau cum funcționează el.

În articolul de faţă vom vorbi despre un caz rar, în care doi oameni par să fi făcut o călătorie fantastică în viitor. Daisy și prietenul ei, Rick, se duceau, în septembrie 2004, către locuinţa unui prieten, conducând o camionetă veche. „Dintr-o dată, motorul camionului a murit, iar Rick și cu mine ne-am trezit pe o şosea pustie, în mijlocul nopții”, spune Daisy. „Eram înconjurați de pe ambele părți ale drumului de lanurile de porumb care se întindeau în depărtare. Rick a început un efort disperat de a reporni camioneta, dar nimic nu părea să meargă. Am decis să mergem la cel mai apropiat oraș, care se afla la aproximativ 3 km distanță, pentru a găsi o cabină telefonică. Mergeam de mult timp și orașul nu se vedea deloc”.

Femeia continuă: „Cu toate acestea, când disperarea era pe cale să ne cuprindă, am văzut o lumină, o lumină strălucitoare, care venea dincolo de dealul din fața noastră. Am alergat în sus pe deal și am fost uluiţi de ceea ce am văzut. Peste deal, am observat ceea ce ar putea fi descris ca fiind un oraș futurist, cu lumini venind din turnuri masive, metalice. În mijlocul orașului futurist, se afla un dom imens de argint”.

Daisy a mai adăugat: „Mă uitam uimită la oraș, până când Rick îmi arăta spre cer, unde pluteau deasupra orașului mai multe nave, cu viteze uimitoare. Rick și cu mine ne-am speriat atât de tare, încât am fugit înapoi la camionetă. Nu m-am uitat înapoi, dar am simtit că cineva ne urmărea tot drumul. Când ne-am întors la camionetă, aceasta a pornit fără dificultate. Am întors cât se poate de repede în direcția opusă”.

Dacă relatarea e adevărată, aceasta înseamnă că cei doi au făcut o călătorie în viitor, poate într-un viitor îndepărtat…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock