Un fost inginer al Forţelor Aeriene Britanice spune adevărul: „Serviciile secrete au plătit oameni pentru a discredita şi a falsifica „cercurile din lanurile cu cereale” realizate de către extratereştri”!


cercuri din lanuri cu cerealeCum poţi discredita un fenomen social? Falsificându-l, creând farse, astfel încât acel fenomen să nu mai fie crezut de nimeni. Aşa se întâmplă şi cu site-urile de ştiri alternative: intenţionat apar tot felul de site-uri de aşa-zise „conspiraţii”, cu multe ştiri falsificate, pentru a discredita fenomenul general al conspiraţiilor.

La fel s-a întâmplat şi în cadrul fenomenului privind „cercurile din lanurile cu cereale”, unde, de-a lungul timpului au apărut tot felul de forme şi simboluri ciudate în lanurile cu cereale din Marea Britanie, dar şi din diverse colţuri ale lumii. Asemenea simboluri au o origine misterioasă, necunoscută, dar, pentru ca fenomenul să fie discreditat, serviciile secrete/guvernul au recurs la ceea ce se pricep mai bine: crearea de farse cu acest fenomen.

David Clayton, care este un expert în fenomenul „cercurilor din lanurile cu cereale” și cel al mutilărilor animalelor, care se presupune că ar fi fost realizate de către extratereştri, a declarat la conferinţa anuală internaţională al revistei „UFO Truth” că există un adevărat complot pentru ca adevărul să nu iasă la suprafaţă.

Domnul Cayton, care e un fost inginer al Forţelor Aeriene Britanice, a declarat că a studiat aceste cercuri încă din anii 1980, şi a constatat că aceste cercuri din acele vremuri nu puteau fi făcute de către farsori, și, prin urmare, trebuie să fi avut o origine extraterestră, pentru că plantele din interiorul cercului nu au fost aplatizate prin forță fizică, ci prin căldură. Aşadar, aceste cercuri s-au format după ce OZN-urile extraterestre au decolat de pe terenurile cu cereale, iar căldura imensă de la nava spaţială a aplatizat cerealele.

Dar, începând cu anii 90, întrucât fenomenul a început să fie discutat în mass-media, cele mai multe cercuri au fost falsificate, cu ajutorul serviciilor secrete britanice, pentru a discredita fenomenul, iar cercetarea autentică să pară a fi ridicolă. Pentru aceasta, MI5, unul din serviciile de informaţii britanice, a plătit oameni pentru „a tulbura apele”. Gary Hestletine, un coleg ufolog, a declarat şi el că există o „politică deliberată” a autorităților de a minimaliza sau demitiza orice activitate inexplicabilă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock