Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În timpul celui de-al doilea război mondial a fost fotografiat cu adevărat un rechin-monstru, Megalodon, alături de un submarin nazist?

802

submarin rechinCanalul “Discovery Channel” a difuzat recent un documentar intitulat “Megalodon: Rechinul-monstru încă trăieşte”. În documentar se poate observa, într-o poză, lângă un submarin nazist, un monstru “Megalodon”, care se crede că ar fi dispărut acum circa 2 milioane de ani. Dar, George Monbiot, pe site-ul său monbiot.com, crede că această fotografie nu este una reală.

Imaginea în cauză arată un rechin uriaş, cu distanţa dintre înotătoarea dorsală și coadă măsurând aproape 20 de metri, alături de un submarin nazist. Fotografia de tip sepia cu o zvastică pe fundal ar fi fost realizată în decembrie 1942 în apropiere de Africa de Sud. Monbiot a fost în măsură să cunoască problemele unei astfel de imagini, localizând totodată şi sursa acesteia. Iată care ar fi aceste probleme:

* Naziștii nu-şi puneau pe filigranul cu zvastica pe fotografii.
* Fotografiile de tip sepia erau de obicei utilizate pentru fotografiile de familie, ca o procesare suplimentară a fotografiilor alb-negru, astfel încât să le facă să arate mai bine.
* Distanţa de 20 de metri de la înotătoarea dorsală până la coadă e de două ori mai mare decât avea Megalodon-ul în timpurile sale preistorice.
* În fotografie, monstrul nu creează valuri, în ciuda dimensiunii şi puterii Megalodon-ului, sugerând faptul că monstrul pur şi simplu stătea acolo în apă.

Aşadar, fotografia este una falsă? A minţit special “Discovery Channel”? Sau acest monstru uriaş chiar există prin apele oceanelor?

 

Orgoni Crystal