Un zgomot infernal şi inexplicabil s-a auzit într-o localitate din judeţul Gorj! Oamenii s-au sculat speriaţi din somn! Se deschid cerurile din alte dimensiuni?

  •  
  •  
  •  
  •  

zgomote RovinariUn cititor fidel site-ului, îmi trimite un link de pe un cotidian local (care, printre altele, îmi citează şi site-ul meu). E vorba de site-ul gorj-domino.ro, care vorbeşte despre un zgomot infernal care s-a auzit în localitatea Rovinari (judeţul Gorj). Citez din articol:

„Mai mulți locuitori din Rovinari ne-au povestit că, în noaptea de marți spre miercuri (9/10 august 2016), un zgomot ciudat i-a trezit din somn, pe la 3 dimineața. „Cred că erau extratereștri”, a spus o femeie, speriată. Zgomotul era asemănător celui de „bandă stricată”, povestește un alt martor.

„Oamenii au ieșit pe geam și se uitau unii la alții din blocuri, nu știau ce se aude…”. „Zgomotul HUM sau Trâmbițele din Cer au fost auzite și la Rovinari! Evenimentul s-a petrecut în noaptea de marți-spre-miercuri (miercuri 10 aug) în Rovinari. Foarte mulți locuitori s-au trezit în miez de noapte pe la 3 dimineața din cauza unui zgomot infernal care a ținut cam 15 minute. Nimeni nu a găsit o explicație și nici sursa zgomotului!”, ne-a declarat Robert Emilian Vicol. Până acum, n-a fost găsită nicio explicație pentru zgomotul ciudat care i-a băgat în sperieți pe rovinăreni.

P.S. N-am o înregistrare cu zgomotul, dar probabil că acesta e asemănător cu cel înregistrat anul acesta şi în alte părţi ale României, printre care şi Satu Mare (pe 19 martie 2016 – vedeţi articolul meu de atunci: Un zgomot înfiorător, ca provenind din spaţiul cosmic, a fost auzit în Satu Mare! O explicaţie convingătoare nu există pentru acest fenomen…).

Repet acum (aşa cum am făcut-o în articolul amintit) care sunt ipotezele mele:
– experimente cu o nouă armă de produs zgomote; acestea (depinzând de nivelul frecvenţelor la care sunt produse) pot afecta chiar şi psihicul uman;
– activităţi neobişnuite ale Pământului (o fi vorba de magma din interiorul Pământului, afectată de influenţe planetare externe!?);
– zgomote din spaţiul cosmic care au pătruns (într-un fel) şi pe Terra;
– una SF: navele spaţiale extraterestre, care sunt ascunse după nori.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu