O postare explozivă pe Twitter: doi poliţişti încearcă să aresteze un gigant cu puteri supranaturale, dar degeaba!


Într-o postare curioasă pe Twitter, de pe 18 aprilie 2022, se poate observa ceva ciudat: cum doi poliţişti încearcă să aresteze un gigant, dar nu prea reuşesc! Bieții poliţişti n-au nicio şansă. Ei nici măcar nu au putut să-i treacă brațele pe lângă șolduri. Gigantul era complet „împachetat” într-un echipament de protecţie; el a reușit să se ridice, să-și întoarcă ATV-ul, să-l pornească și să plece. Pare să fie unul dintre cei mai puternici oameni aflaţi în viață.

Nu e prima dată când apar pe Internet fotografii şi videoclipuri cu uriaşi, care se par că se plimbă nestingherit prin lume. Într-un articol din iunie 2016 – Întoarcerea zeilor Anunnaki! Giganţi de 3 metri se plimbă pe străzile din apropierea piramidelor egiptene! – scriam despre un videoclip YouTube în care un utilizator pe nume MrMBB333, susținea că în timp ce se uita la piramidele egiptene pe Google Earth, cercetând o zonă urbană din apropierea piramidelor, a dat peste o fotografie în care se văd doi oameni giganţi pe străzi. Cei doi bărbaţi supradimensionaţi, ce merg pe jos unul către altul peste o stradă, ar putea să aibă şi 3 metri înălţime.

anunnaki se reintorc 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock