O structură ovală gigantică găsită în Antarctica: istoria trebuie rescrisă!


Unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pământ este Antarctica, şi asta pentru că este un continent nelocuit, dar și pentru că aici s-au descoperit unele anomalii și structuri ciudate, posibil de origine artificială, care vorbesc despre un trecut foarte diferit pe continentul alb, un trecut pe care istoria nu l-a luat în considerare.

În ianuarie 2012, satelitul GeoEye-1 a fotografiat o structură uriașă, potențial artificială, în pământul înghețat al Antarcticii. La prima vedere, ciudata structură de formă ovală poate fi clasificată ca fiind rămășițele unei clădiri uriașe sau chiar ale unui castel antic, precum cele existente pe Pământ. O civilizaţie antică sau chiar o specie extraterestră sosită pe Pământ în trecutul îndepărtat s-ar fi putut refugia acolo? Trebuie spus că, dacă este într-adevăr o structură artificială, acest lucru ar însemna ca istoria să fie rescrisă. Este acesta motivul pentru care multe descoperiri uimitoare (cum ar fi aceasta) nu sunt studiate și sunt lăsate uitării?

Este posibil ca o civilizație străveche să fi locuit în Antarctica când acolo nu era gheață? Dovezile spun că da. Mai mult, s-au găsit chiar și plante fosilizate, ceea ce indică faptul că, în urmă cu milioane de ani, acest loc înghețat avea o altă climă, mai caldă și era un habitat mai potrivit pentru viața vegetală, chiar și pentru animale; atunci, de ce nu şi pentru oameni?

Din păcate, pentru că este vorba de Antarctica, cercetătorii independenți care ar putea dezvălui lumii un adevăr inconfortabil, nu au acces să investigheze dincolo de ceea ce le permite un computer, dotat cu Google Earth. Prin urmare, putem vedea doar imagini din satelit, în unele cazuri neclare sau chiar modificate dintr-un motiv sau altul.

Totuşi, trebuie arătat faptul că ceea ce se vede în imagini ar putea avea cauze naturale, eventual lăsate de topirea gheții sau dintr-un alt motiv. Unii experți consideră că este doar un exemplu perfect de „Sastrugi”, o suprafață înzăpezită care prezintă numeroase nereguli topografice, modelate de șanțuri ascuțite și neregulate. Ele sunt formate din eroziunea eoliană şi din particule de zăpadă, atât în ​​regiunile polare, cât și în cele temperate.

Aceasta nu este prima structură anormală găsită în Antarctica (și posibil să nu fie ultima). Zeci de astfel de descoperiri au fost făcute în ultimele decenii. Ar putea fi ascunsă o civilizație secretă, pierdută, sub gheața eternă a Antarcticii, care nu a fost cuprinsă în nicio înregistrare istorică?


Lasă un comentariu