Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O forţă extraterestră a supravegheat în secret Pământul de pe Lună?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn interesanta carte „Imperiul extraterestru”, scrisă de Andreas von Retyi, putem afla următoarele lucruri despre Lună:

„Deja din anul 1960, Luna fusese cunoscută ca fiind un corp ceresc de o importanţă esenţială pentru observarea Pământului. A fost chiar o bază a unei forţe extra­terestre. O „sondă sferică” extraterestră, care a staţionat pe suprafaţa Lunii, a oferit o mulţime de detalii despre o navă cosmică din orbită – dacă a avut sau nu echipaj, aceasta nu se ştie.

Misiunea a fost bine camuflată. Suprafaţa Lunii proteja nava de micrometeoriţi şi raze cosmice. Energia sistemului putea fi reglată prin radiaţia solară. Acum trebuia să fie descoperit doar un punct de pe care să se poată vedea necontenit Pământul şi Soarele. Există un astfel de loc?

Fiindcă Luna se roteşte în jurul propriei axe în acelaşi interval de timp în care înconjoară complet Pământul, se ajunge la o situaţie neobişnuită: cel care observă mai mult timp Luna se poate convinge că satelitul nostru natural ne arată mereu aceeaşi „faţă”, mereu aceeaşi parte.

Mai grea, dar poate la fel de esenţială, este descoperirea locului care se află aproape mereu în lumina Soarelui. Aşa cum se ştie, Luna se roteşte în jurul axei sale în aproxi­mativ o lună de zile. Aadar, o „zi” pe Lună (în care este Soare) durează 2 săptămâni, iar o „noapte” echivalentă pământească durează, la fel, 14 zile.

Şi totuşi există şi excepţii. Datorită orientării „favo­rabile” a axei Lunii, în apropiere de polii ei există unele puncte care stau aproape necontenit în lumina Soarelui, de exemplu părţile sudice ale craterului Malapert. Acest crater se află aproape de polul sud al Lunii. Marginea craterului urcă până la o înălţime de aproximativ 4 km şi este luminată de Soare 94% din timpul total. Exact aici se presupune că există cea mai mare posibilitate de a descoperi o acţiune extraterestră, o sondă, un sistem de măsurat, poate chiar o bază, orice”.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal