OZN-uri sub formă de cub negru vin prin portaluri interdimensionale pe Pământ! Dar, cubul negru e simbolul Satanei şi Illuminati! Ceva foarte ciudat, nu?


OZN forma de cub negruÎntr-un articol publicat acum 2 săptămâni (Exerciţiul militar masiv “Jade Helm” al Armatei Americane, care a început pe 15 iulie 2015, va vâna “forţele extraterestre nordice” care au invadat statul Texas prin mai multe portaluri interdimensionale!) vorbeam despre faptul că exerciţiul militar „Jade Helm” al Armatei Americane ar avea drept scop anihilarea forţelor extraterestre care ar fi invadat statul Texas prin mai multe portaluri interdimensionale.

Interesant e faptul că prin aceste posibile portaluri interdimensionale mai mulţi locuitori din Texas au observat pe 29 iunie 2015 un cub negru ciudat. Citez din articol:

Doi locuitori din El Paso au raportat că au văzut un OZN în formă de cub negru. Conform lui Secureteam10, cel care postează online videoclipuri YouTube despre OZN-uri și fenomene similare, cubul a fost văzut în miezul zilei de 29 iunie 2015, în El Paso, de către două persoane.

Un bărbat care îşi părăsea biroul la ora 13, pentru pauza de prânz, a declarat că a început să bată un vânt puternic și a observat cum centrul unor nori turbulenţi a devenit întunecat. Deodată, un OZN masiv, sub formă de cub, a ieşit din această “gaură de vierme”. Poate să fie o navă extraterestră, o entitate dintr-o altă dimensiune sau o sondă spaţială trimisă aici din altă galaxie?

Ce nu v-am spus în acel articol şi am să vă precizez aici este faptul că acest „cub negru” este unul dintre cele mai oculte simboluri din lume, fiind şi simbolul preferat Illuminati. Istoric vorbind, cubul negru este simbolul zeului Saturn. Înainte de marele potop biblic, Saturn a fost privit de toată umanitatea ca zeul suprem şi regele regilor. Cercetătorii din domeniul ocultismului afirmă că Saturn-ul a condus regatul Atlantidei şi a devenit înaintaşul divin al patriarhilor şi regilor pământeni. Acest cult s-a perpetuat prin numeroşi zei de-a lungul antichităţii.

Interesant e faptul că “piatra sfântă a musulmanilor” de la Mecca are forma unui cub negru, şi ea a fost adorată cu mii de ani înainte de apariţia Islamului. Am putea deduce de aici că musulmanii se închină la zeul Saturn? O foarte ciudată legătură între islam şi iudaism e dată de faptul că acest cub negru apare şi pe frunţile preoţilor iudaici. S-ar putea ca musulmanii şi evreii, duşmani prin tradiţie, să aibă mai multe legături între ei decât ar putea ei crede…De altfel, evreii antici reprezentau Saturn-ul cu o stea cu 6 colţuri, aceasta devenind mai târziu simbolul Israelului (apărând şi pe steagul oficial al acestui stat), şi cunoscut şi sub numele de “Steaua lui David”. Totodată, mulţi cercetători din domeniul ezoteric afirmă faptul că numele lui Is-Ra-El este o combinaţie a vechilor zeităţi păgâne Isis, Ra şi El (Saturn).

Saturn a avut întotdeauna o semnificaţie cel puţin negativă, dacă nu, chiar malefică. În vremurile trecute, era denumit “marele malefic”, în opoziţie cu Jupiter denumit “marele benefic”. Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. În primul rând, mulţi autori argumentează faptul că cuvântul Satana derivă din cuvântul Saturn. În al doilea rând, Saturn e asociat cu culoarea neagră, la fel cum este şi Satana. În al treilea rând, anticii considerau că Saturn-ul este cea mai îndepărtată planetă de Soare, Soarele fiind asociat cu principiul binelui. Saturn este corpul ceresc cel mai puţin expus razelor solare şi este astfel asociat cu principiul răului. În ultimul rând, marele zeu Pan, zeitatea cu coarne, l-a reprezentat pe Saturn în păgânismul antic. Această creatură, pe jumătate om şi pe jumătate ţap, e considerat a fi strămoşul lui Satan.

Nu vreau să fac nicio speculaţie, dar mie mi se par tare ciudate toate lucrurile acestea… Adică, extratereştrii sau fiinţe din alte dimensiuni vin pe Pământ prin portaluri interdimensionale în OZN-uri sub formă de cub negru, simbolul Satanei, dar şi al organizaţiei Illuminati…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock