Site de secrete, stiinta si metafizica

Exerciţiul militar masiv “Jade Helm” al Armatei Americane, care a început pe 15 iulie 2015, va vâna “forţele extraterestre nordice” care au invadat statul Texas prin mai multe portaluri interdimensionale!

17 28

portal interdimensional 2Aşa cum anunţam acum 2 luni şi jumătate (În SUA au loc evenimente ciudate, care arată că oficialii şi elitele se pregătesc pentru un “Big Event”, adică pentru un mare dezastru…), ieri, 15 iulie 2015, au început o serie de exerciţii militare americane masive, sub numele de cod de “Jade Helm”, care vor avea loc pe teritoriul statelor Texas, New Mexico, Arizona, California, Nevada, Utah şi Colorado, până pe 15 septembrie 2015.

Se pare că aceste exerciţii militare din vestul Statelor Unite reprezintă în realitate o vânătoare masivă a Armatei Americane pentru “forţele extraterestre nordice” ale căror nave spaţiale au invadat atmosfera Pământului deasupra comitatului El Paso din Texas, pe 1 aprilie 2015 şi pe 29 iunie 2015.

Despre această “invazie extraterestră” a scris timid şi presa, care a catalogat totul ca fiind doar nişte “lumini strălucitoare şi ciudate”, aşa cum putem citi din articolul de pe 7 aprilie 2015 de pe mysanantonio.com:

Mai mulţi locuitori din El Paso au postat un videoclip săptămâna trecută, în care se pot vedea trei lumini portocalii care zboară deasupra lui El Paso, unii crezând că ar putea fi vorba de OZN-uri. După cum puteți vedea în unele videoclipuri de pe YouTube, se pare că există un mic grup de lumini în noaptea întunecată care plutesc deasupra lui Sun City. Unii credincioși cred că acest lucru ar putea fi cu siguranta un semn că cineva (sau ceva) încearcă să ne contacteze aici pe Pământ.

Academia Rusă de Ştiinţe, prin intermediul Institutului Spaţial de Cercetare, a constatat cu ajutorul instrumentelor PLASMA-F de la bordul satelitului Spektr-R o deschidere masivă de portal “de punct X” deasupra lui El Paso.

Pe 29 iunie 2015, aceleaşi instrumente PLASMA-F au detectat o altă deschidere masivă de portal de “punct X” tot deasupra lui El Paso, lucru observat de un locuitor care a filmat întreg incidentul, din nori apărând un fel de cub negru misterios.

 

cub negru OZN

Despre acest incident din 29 iunie 2015, a vorbit aceeaşi publicaţie online, mysanantonio.com:

Doi locuitori din El Paso au raportat că au văzut un OZN în formă de cub negru. Conform lui Secureteam10, cel care postează online videoclipuri YouTube despre OZN-uri și fenomene similare, cubul a fost văzut în miezul zilei de 29 iunie 2015, în El Paso, de către două persoane.

Un bărbat care îşi părăsea biroul la ora 13, pentru pauza de prânz, a declarat că a început să bată un vânt puternic și a observat cum centrul unor nori turbulenţi a devenit întunecat. Deodată, un OZN masiv, sub formă de cub, a ieşit din această “gaură de vierme”. Poate să fie o navă extraterestră, o entitate dintr-o altă dimensiune sau o sondă spaţială trimisă aici din altă galaxie?

O femeie care lucrează ca şi contabil la un birou din El Paso, a raportat şi ea vederea cubului, care l-a descris ca fiind “sinistru”, într-un interviu telefonic cu Secureteam10: “Mi-a atras atenţia total. Ţin minte că am auzit un sunet magnetic ce ieşea din chestia aia. A fost foarte înfricoşător.”

Dar Fletcher Gray, investigator la Mutual UFO Network, crede că video-ul este o “imagine generată pe calculator” sau CGI: “Cineva a făcut practic o glumă”. Dar, în interviul telefonic cu femeia care a pretins că a văzut cubul negru, aceasta spune că: “Tot ce pot spune este că am fost acolo și am văzut asta cu ochii mei. Am făcut personal această imagine… Nimeni n-o să mă poată contrazice”.

Dar, foarte interesant e faptul că la două zile după această afirmaţie, investigatorul Fletcher Gray s-a retras de la MUFON, aşa cum putem afla de pe site-ul oficial al organizaţiei: mufon.com. Oare cine l-a determinat să facă acest pas? E posibil ca primul Fletcher Gray care a considerat că “totul e o glumă” să fi fost de fapt altă persoană?

Dar ce sunt aceste “puncte X” de care am vorbit mai sus? Cunoscute ca “portaluri ascunse”, fizicianul de plasmă Jack Scudder de la Universitatea din Iowa a declarat pentru site-ul oficial NASA: “Noi le numim puncte X sau regiuni de difuzie a electronilor; acestea sunt locuri unde câmpul magnetic al Pământului se conectează la câmpul magnetic al Soarelui, creând o cale neîntreruptă din propria noastră planetă în atmosfera Soarelui, la 160 milioane km distanță”. Dar aceste portaluri de “puncte X” sunt invizibile, instabile, se închid şi se deschid fără avertisment, ceea ce şi Scudder este de acord afirmând că “nu există semne care să ne ghideze”. Este posibil ca mai multe rase extraterestre să le folosească de zeci de mii de ani pentru a veni pe Pământ?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie