Constatare şocantă a cercetătorilor: telepatia apare dacă oamenii se află situaţi în câmpuri de înaltă frecvenţă, de 100 MHz


O serie de cercetări au constatat că între mai mulţi oameni situaţi în câmpuri de înaltă frecvenţă (100 MHz) apare comunicarea telepatică. Fenomenul pare a se datora impunerii de către câmpurile electromagnetice a unei sincronizări a norilor electronici, prezenţi în diferite celule ale unui individ şi la toţi indivizii imersati în acel câmp, sincronizare similară cu cea existentă la gemenii monozigoti.

O descoperire interesantă îi aparţine fizicianului W. E. Boyd din Glasgow, care în 1924 a stabilit că atât fiecare individ cât şi fiecare remediu homeopatic posedă una din cele douăsprezece stări vibratorii, care se pot determina cu exactitate cu ajutorul unui aparat electromagnetic numit emanometru.

Fenomenul inducerii unor rezultate pozitive în telepatie şi psihokinezie la subiecţi situati în câmpuri electromagnetice de înaltă frecvenţă a fost redescoperit în 1976 de Maddock. Aceste date se cer corelate cu datele despre o serie de experienţe întreprinse în fosta Uniune Sovietică, asupra unor subiecţi înconjurati de câmpuri electrice sau magnetice artificiale intense, şi cu afirmaţiile unor ingineri americani, care au declarat că atunci când lucrau cu dispozitive ce emiteau câmpuri electromagnetice cu frecvenţe în jurul valorii de 100 MHz deveneau telepaţi.

Aceste rezultate, ca şi cele care arată că telepatia şi alte fenomene paranormale sunt perturbate pe durata furtunilor electromagnetice, nu trebuie interpretate în sensul că fenomenele de acest gen se propagă prin intermediul undelor electromagnetice. Ele indică doar, aşa cum arăta Maddock, faptul că o serie de metode electromagnetice permit accesul la stări de coerenţă şi de sincronizare ale creierului în care se manifestă telepatia şi psihokinezia.


Lasă un comentariu