Echipa de astronomi amatori „Secureteam 10” a descoperit în constelaţia Orionului mai multe nave extraterestre imense şi înfricoşătoare! NASA n-ar prezenta niciodată asemenea imagini…


nava extraterestra 1„Secureteam10” (o echipă de astronomi amatori, despre care am mai vorbit şi în cadrul acestui articol: „O echipă de amatori a fotografiat în spaţiul cosmic o imensă staţie spaţială ce planează deasupra Pământului. Sau o fi Black Knight…„) a mai realizat un videoclip senzaţional ce poate fi văzut pe pagina sa de YouTube (din păcate, videoclipul a dispărut între timp). E vorba de surprinderea în direcţia constelaţiei Orionului a mai multor nave spaţiale extraterestre înfricoşătoare!

Pentru realizarea acestui videoclip s-a folosit un telescop standard de amatori, precum şi o cameră video. Filmarea a fost realizată în august 2012, iar ceea ce s-a surprins par a fi nişte imense nave spaţiale situate la marginea sistemului nostru solar. La zoom mare, camera video îşi pierde stabilizarea optică (e şi normal, aşa se întâmplă cu toate camerele video, după ce zoom-ul depăşeşte valoarea de 20x), şi imaginea apare tremurândă, dar, dacă se face stop cadru, se poate observa mai multe structuri neregulate imense, ce plutesc în spaţiu, şi care par a fi multicolore. Şi nu poate fi vorba de meteoriţi, comete, asteroizi sau alte corpuri cereşti (ele nu se adună atât de multe într-un singur loc, dar doar dacă s-a surprins o centură de asteroizi, ceea ce nu este cazul aici).

În partea a doua a videoclipului, în aceleaşi condiţii (cameră video şi telescop standard), în acelaşi loc (constelaţia Orionului), dar la o dată diferită (30 mai 2013) sunt surprinse alte nave spaţiale extraterestre, dar de data aceasta, forma lor este total schimbată şi, în acelaşi timp, par a fi şi mult mai mari.

Din videoclipul realizat de „Secureteam10” am realizat patru capturi (o imagine care o puteţi vedea la începutul articolului şi alte trei la sfârşitul articolului).

nava extraterestra 2

nava extraterestra 3

nava extraterestra 4


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO