O echipă de amatori a fotografiat în spaţiul cosmic o imensă staţie spaţială ce planează deasupra Pământului. Sau o fi Black Knight…


statie spatiala deasupra Pamantului„Secureteam10”, unul din uploaderii de succes de pe YouTube, a prezentat un videoclip cu adevărat şocant. Dar, despre ce e vorba? Pe 3 octombrie 2013, o echipă amatoare de oameni de ştiinţă (deci, reţineţi, amatoare!) a surprins pe camera video ceea ce pare a fi o imensă staţie spaţială necunoscută, situată deasupra Pământului. Imaginea a fost preluată cu ajutorul unui balon meteorologic, care a fost înălţat în atmosfera Pământului, la câţiva zeci de kilometri. Site-ul echipei amatoare de ştiinţă este acesta: secureteamleaks.com.

Priviţi videoclipul de mai jos: la prima vedere nu se observă nimic, dar, după câteva ajustări cu ajutorul unui program grafic (creşterea contrastului, inversare etc.), se poate vedea ceea ce pare a fi o imensă staţie spaţială situată deasupra Pământului! Şi nu e Staţia Spaţială Internaţională (ISS)… Bun, asta e presupunerea… dar, la fel de bine, ar putea fi vorba de o formă de viaţă mai neobişnuită sau de celebrul satelit de origine necunoscută „Black Knight”. Aşa cum spuneam în articolul acesta (Haloul misterios din Hawaii a fost declanşat de semnalele emise de misteriosul satelit “Black Knight”), Black Knight este un satelit artificial descoperit în orbita Pământului, în anul 1954, înainte de începerea erei exploarării spaţiului cosmic, adică în anul 1957. De pe Black Knight s-au primit o serie de mesaje ciudate; un operator a pretins că, decodând aceste mesaje ciudate, a reuşit crearea unei hărţi stelare, care este centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum ea era văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, “Black Knight” ar putea fi o carte de vizită extraterestră.

Echipa de cercetători amatori Secure Team promite noi videoclipuri senzaţionale observate din balonul meteorologic, imagini ce sunt, de obicei, banate de NASA, pentru ascunderea adevărului.


Lasă un comentariu