Şi în China şi în Liban, înainte de cele două explozii gigantice, apare un obiect misterios. Ce vor EI de la noi?


Adevărul e că în lume, în ultima perioadă se întâmplă multe lucruri bizare. Să  fie doar coincidenţe? Prezentam în acest articol – Un videoclip filmat din alt unghi ne arată un obiect misterios care se apropie, cu câteva secunde înainte, de locul exploziei gigantice de la Beirut (Liban). Era o pasăre sau o rachetă teleghidată? – faptul că, cu doar câteva secunde înainte de gigantica explozie de la Beirut, de pe 4 august 2020, un obiect misterios zbura la locul exploziei. Am emis două ipoteze (rachetă teleghidată sau pasăre), însă am omis să emit şi cea de-a treia ipoteză: un OZN venit din altă dimensiune sau din spaţiul cosmic.

Însă, cu o zi înainte, pe 3 august 2020, vorbeam în cadrul acestui articol – Un fulger neobişnuit creează o explozie gigantică peste nişte zgârâie-nori din China – despre un fulger gigant, incredibil de mare, care iese din nori şi loveşte mai mulţi zgârâie-nori dintr-un oraş din China. Însă, aşa cum se poate observa din imaginea din acest articol, la fel, un obiect misterios apare cu câteva secunde înainte de explozia gigantică.

E o coincidenţă că aceste obiecte misterioase apar cu câteva secunde înainte de explozii? Există vreo legătură între cele două evenimente? Dacă sunt OZN-uri de origine extraterestră, ce vor EI de la noi? De ce intervin?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO