Şi în China şi în Liban, înainte de cele două explozii gigantice, apare un obiect misterios. Ce vor EI de la noi?


Adevărul e că în lume, în ultima perioadă se întâmplă multe lucruri bizare. Să  fie doar coincidenţe? Prezentam în acest articol – Un videoclip filmat din alt unghi ne arată un obiect misterios care se apropie, cu câteva secunde înainte, de locul exploziei gigantice de la Beirut (Liban). Era o pasăre sau o rachetă teleghidată? – faptul că, cu doar câteva secunde înainte de gigantica explozie de la Beirut, de pe 4 august 2020, un obiect misterios zbura la locul exploziei. Am emis două ipoteze (rachetă teleghidată sau pasăre), însă am omis să emit şi cea de-a treia ipoteză: un OZN venit din altă dimensiune sau din spaţiul cosmic.

Însă, cu o zi înainte, pe 3 august 2020, vorbeam în cadrul acestui articol – Un fulger neobişnuit creează o explozie gigantică peste nişte zgârâie-nori din China – despre un fulger gigant, incredibil de mare, care iese din nori şi loveşte mai mulţi zgârâie-nori dintr-un oraş din China. Însă, aşa cum se poate observa din imaginea din acest articol, la fel, un obiect misterios apare cu câteva secunde înainte de explozia gigantică.

E o coincidenţă că aceste obiecte misterioase apar cu câteva secunde înainte de explozii? Există vreo legătură între cele două evenimente? Dacă sunt OZN-uri de origine extraterestră, ce vor EI de la noi? De ce intervin?


Lasă un comentariu