Pentagonul a folosit o bombă uriaşă în Afghanistan pentru a-i distruge pe giganţii aflaţi în stare de stază în tunelurile subterane de acolo?


Pe 12 aprilie 2017, Forțele Aeriene Americane au aruncat cea mai mare bombă convențională din arsenalul Pentagonului pentru a-i elimina pe teroriștii islamici de stat, potrivit rapoartelor oficiale ale Pentagonului. Citez o ştire de pe libertatea.ro de pe 15 aprilie 2017:

„Statele Unite au lansat cea mai mare bombă non-nucleară din arsenalul său, în Afghanistan, relatează CNN. Proiectilul, denumit „mama tuturor bombelor”, a avut ca țintă mai multe poziții ISIS din provincia Nangarhar din estul Afghanistanului. „Mama tuturor bombelor” a ucis 90 de militanți ISIS, potrivit unui nou bilanț. Anterior, oficialii afghani au anunțat că 36 de combatanți ai grupării teroriste au fost uciși în urma bombardamentului lansat de SUA. Guvernatorul districtului Achin, fief al ISIS în provincia Nangarhar, a anunțat că „cel puțin 92 de combatanți au fost uciși” de bomba GBU-4/B3, arma convențională cea mai puternică din arsenalul american.

„Trei tuneluri în care combatanții s-au plasat pe poziții în timpul atacului au fost distruse”, a precizat acesta pentru AFP. El a ținut să sublinieze că nu a existat nicio victimă în rândul populației sau printre militarii afgani, deoarece „civilii au fost informați în prealabil și au putut să părăsească zona”. „Trupe de comando afghane și trupe străine au desfășurat o operațiune de curățare în zonă”, o rețea de grote și tuneluri săpate de Statul Islamic, a mai spus oficialul afghan”.

Cu toate acestea, există conspiraţionişti care sugerează un alt motiv pentru utilizarea pentru „Mama tuturor bombelor”. Obiectivul secret este acela de a-i elimina, captura sau distruge pe giganții ascunși în sistemul vechi al cavernelor din Afganistan.

Președintele Donald Trump pare să se conformeze angajamentului său de a-i bombarda pe cei din ISIS. Dar sunt teroriștii ISIS ținta reală sau ei reprezintă doar o acoperire pentru un inamic ascuns?

Mai mulţi conspiraţionişti au venit cu povestiri despre giganți ascunși în Afganistan și în alte locații, acești giganți trezindu-se în prezent din „camerele de stază” în care ei se află de mii de ani. „Whistle-blower”-ul Corey Goode, care susţine că a avut acces la informaţii secrete, a fost printre primii care au dezvăluit public existența „camerelor de stază” în care se află giganți perfect conservați timp de milenii.

Într-un interviu din 4 august 2015, Goode a declarat: „Una din informaţiile secrete la care am avut acces a fost aceea că sub suprafaţa Pământului există fiinţe care nu sunt decedate, dar nici vii, ci în stare de stază. Pentru acele fiinţe acea stare de stază e ca un somn de 20 de minute, deşi poate trece şi 30.000 de ani”.

Potrivit lui Stephen Quayle, un alt conspiraţionist, care a scris mai multe cărți despre giganți, forțele militare americane de elită au fost amplasate în întreaga lume, inclusiv în Afghanistan pentru a localiza giganții ascunşi în tuneluri. El citează în acest sens mai multi militari de elită (ce au dorit să-şi păstreze anonimatul) care au vorbit despre bătăliile cu giganții.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock