Extratereştrii trăiesc printre oameni? Există mari personalităţi care cred că DA!


În ultimele decenii, câteva persoane importante şi-au făcut publice opiniile lor cu privire la existența OZN-urilor și a extratereştrilor. Ei au sugerat că fenomenul acesta se află în jurul nostru tot timpul și că simțurile noastre reductive ne limitează capacitatea de a-i percepe. Teoria extratereştrilor pe Pământ a devenit deja un subiect fierbinte în mass-media. Guvernele națiunilor puternice au început să ia în considerare investigarea problemei. Dar, experții din diverse domenii tehnice și de entertainment (divertisment) au făcut tot felul de declarații controversate cu privire la extratereștri.

Robert Bigelow. Potrivit miliardarului american Robert Bigelow, faimos în industria aerospațială pentru fabricarea de module gonflabile, cum ar fi cele testate la Stația Spațială Internațională, există ființe extraterestre care trăiesc printre oameni. El a spus că este „absolut convins” că extratereștrii trăiesc printre oameni de pe Pământ.

În timpul unui interviu din 2017 pentru CBS, reporterul Lara Logan l-a întrebat pe Bigelow dacă crede în extratereștri. El a răspuns: „Sunt absolut convins”. El a mai spus: „A existat și există o prezență extraterestră. Și am cheltuit milioane de dolari – probabil nimeni n-a cheltuit atât pe acest subiect”.
Lara Logan: „Îți imaginezi că în călătoriile noastre spațiale vom întâlni alte forme de viață inteligentă?”
Robert Bigelow: „Nu trebuie să plecăm nicăieri”.
Lara Logan: „Îi găsim aici? Unde mai exact?”
Robert Bigelow: „Exact sub nasul nostru”.

Dr. Gary Nolan. Dr. Gary Nolan, un microbiolog la Stanford, a petrecut ultimii 10 ani, analizând materiale din presupusul fenomen OZN. În interviul său cu Jesse Michels, dr. Nolan explică modul în care creierul nostru a fost construit special pentru a interacţiona cu câmpurile cuantice ale Universului. El a spus următoarele: „Extratereştrii sunt fie pe o altă planetă din această galaxie, fie în altă parte. Sub pământ sau în apropiere, sau oriunde. Ei apar să se uite la noi pentru că, practic, ei se uită la trecutul lor, sau sunt interdimensionali, sau sunt la un alt nivel de realitate pe care nu îl înțelegem…”

Din 2016, Garry deține și analizează materialele oferite de unii dintre cei mai buni ufologi din lume, precum Jacque Vallee. De asemenea, el a fost consultat de CIA în studiul structurilor creierului oamenilor care pretind întâlniri cu OZN-uri.

Jacques Vallee. În cei 60 de ani de observări ale OZN-uri, au fost efectuate foarte puține cercetări pentru a discuta natura acestui fenomen din punct de vedere științific. Când alții au numit OZN-urile drept farse, dr. Jacques Vallee a luat atitudine și-a oferit o explicație convingătoare. Într-o cercetare, alături de Garry Nolan, Vallee explică fenomenul ozenistic într-un mod cuprinzător:

„Deoarece este greu să ne imaginăm toate formele de viață posibile și având în vedere timpul scurt în care viața și conștiința au fost studiate științific (mai puțin de un secol), ar fi prudent să nu excludem posibilitățile care pot părea demodate. Viața poate prospera sub pământ și în spațiu, aproape și departe de planete și stele, chiar în condiții pe care le putem considera acum prohibitive. Cu noile înțelegeri esențiale ale fizicii cuantice și ale informațiilor cuantice, „creierele biologice” sunt singurul loc în care ar fi putut evolua conștiința?

Până în acest punct, sunt în studiu noi modele de evoluție a conștiinței și materiei care sugerează noi posibilități de interpretare a naturii realității și care sunt în contradicție cu o viziune materialistă asupra lumii. Aceasta include posibilitatea altor forme de comunicare sau contact cu inteligențe extraterestre care sunt considerate SF de către știința curentă. Vorbim despre orice, de la telepatie, empatie, vizionare la distanță și experiențe în afara corpului, care pot indica canale de comunicații dincolo de ceea ce undele electromagnetice pot dezvălui.

Înainte de a respinge astfel de idei, trebuie să ținem cont de faptul că toate aparatele senzoriale pe care le folosește conștiința noastră pentru a interpreta Universul nostru imediat se bazează pe undele electromagnetice care se propagă ca câmpuri cuantice. Aparatul nostru senzorial operează în acea realitate cuantică. Percepem informația cuantică și construim viziunea noastră internă a realității, dar percepem noi toate câmpurile informaționale care ne învăluie? Suntem conștienți de tot ceea ce percepem?”

De asemenea, pe lista personalităţilor care cred în existenţa extratereştrilor printre noi, îi putem include pe fostul ofițer veteran CIA, Jim Semivan, și pe fostul oficial OZN al Pentagonului, Luis Elizondo, care au împărtășit opinii similare asupra fenomenului.

Aceste exemple arată că ar putea exista o realitate complet nouă pe care creierul uman nu o poate vedea. Ideea vieții inteligente nu a fost niciodată respinsă de oamenii de știință. Marele fizician Stephen Hawking chiar a vorbit public despre temerile sale că o civilizație extraterestră avansată ar putea să distrugă rasa umană, așa cum un om ar putea șterge o colonie de furnici. Este posibil ca printre noi să existe o altă civilizație?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock