Încă o filmare controversată cu preşedintele american Joe Biden, în care partea de sus a capului său pare că „dispare”. Ce se întâmplă?


În articolul de ieri – O filmare şocantă prezintă o ciudăţenie cu privire la poziţia mâinilor preşedintelui Joe Biden… Care e explicaţia!? – vorbeam despre poziţia ciudată a mâinilor lui Joe Biden într-o filmare recentă. Spuneam că, în urma acestei filmări video controversate, pe Internet au început să apară teoria conspiraţiei conform căreia în locul lui Biden acolo s-ar fi aflat o sofisticată hologramă! Alţii zic că întreaga filmare e de fapt o editare pe calculator (CGI), iar Biden nu s-ar fi adresat acolo ziariştilor, ci ar fi vorba doar de o suprapunere de două filmări (una din filmări fiind realizată de Biden în studio).

Acum însă, cele două teorii ale conspiraţiei (Biden hologramă / editare video CGI) par să se consolideze, din moment ce a mai apărut încă o filmare video pe Tik Tok, în care partea de sus a capului preşedintelui Biden pare că… dispare pentru circa 1 secundă! Puteţi vedea mai jos înregistrarea video:

@ronanathenaCGI?? things aren’t adding up!! Pay attention

♬ original sound – RonanAthena

blank

blankPărerea mea este că în această filmare partea de sus a capului lui Biden „dispare” întrucât pe capul lui Biden bate o lumină care se reflectă şi care are aproximativ aceeaşi culoare / nuanţă cu fundalul. Dar, teoria conspiraţiei spune că şi aceasta reprezintă o dovadă de editare video, folosindu-se tehnici CGI.

Ca întotdeauna, vă las pe voi să trageţi singur concluziile!


Lasă un comentariu