OZN-urile negre şi ciudate de deasupra Siriei sunt avioane americane avansate, nefolosite niciodată până în prezent, asemănătoare legendarelor aeronave negre „Aurora”


Siria OZNuri 31Scriam zilele trecute în cadrul acestui articol Siria e atacată de OZN-uri negre şi masive, ce au tehnologii de origine “nepământeană”! Sau poate e vorba de o armă secretă şi fantastică de-a americanilor… cum o serie de obiecte zburătoare neidentificate, negre şi ciudate, au fost observate deasupra zonelor de conflict din Siria. Mai spuneam că unii comandanţi ai forţelor rebele din Damasc au confirmat faptul că aceste aeronave mari şi negre (ce nu seamănă cu niciun avion militar cunoscut până în prezent!) îi vânează sistematic pe localnicii nevinovaţi, folosind tehnologii de arme de foc ce nu par a fi de origine pământească.

Din fericire, un cititor de-al site-ului mi-a oferit un pont. Cunoscând bine limba arabă (căci a lucrat mai mulţi ani în mai multe ţări din Orientul Mijlociu), cititorul respectiv a găsit pe un site din Iran o informaţie foarte interesantă. Un analist militar iranian care citează diferite surse de la nivelul serviciilor secrete crede că aceste avioane negre reprezintă tehnologii americane avansate pe care SUA le deţin încă din anii 1990, dar n-au fost folosite niciodată până în conflicte militare. Motivul pentru care americanii s-au folosit să le folosească în războiul civil din Siria rămâne necunoscut, dar probabil că oficialii de la Washington s-au gândit să le testeze şi în condiţii de conflict real. Sursa citată nu poate preciza numele de cod al acestor aeronave secrete militare americane, dar ele se pare că seamănă cu legendarele avioane militare „Aurora” (aparate negre, cu o formă ciudată, despre care se spune că ar fi fost realizate în anii 1980, deşi guvernul american a negat că ar fi construit vreodată aşa ceva – citeşte mai multe pe Wikipedia).

Oricare ar fi adevărul, informaţia primită de la cititorul meu e importantă şi interesantă şi îi mulţumesc încă o dată şi pe această cale.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO