Siria e atacată de OZN-uri negre şi masive, ce au tehnologii de origine „nepământeană”! Sau poate e vorba de o armă secretă şi fantastică de-a americanilor…


Siria OZNuri 1Războiul civil a devastat Siria în ultimii 2 ani. Forţele opoziţiei siriene, sprijinite de Occident, se luptă cu armata guvernamentală a preşedintelui sirian Bashar al-Assad. Iar SUA şi Occidentul, aşa cum spuneam în mai multe articole din zilele acestea, vor ataca până la urmă această ţară, provocând un nou război în Orientul Mijlociu.

Acum însă vom vorbi despre un videoclip apărut foarte recent pe care l-am salvat şi l-am pus şi pe contul meu de YouTube; aşadar, nu este realizat de mine, dar prezintă nişte imagini şi înregistrări video extrem de interesante. În el se pot observa mai multe OZN-uri mari şi negre care parcă ar proveni din filmele SF. Acestea patrulează zonele de război ale Siriei, iar comandanţii forţelor rebele din Damasc au confirmat faptul că aceste aeronave mari şi negre (ce nu seamănă cu niciun avion militar cunoscut până în prezent!) îi vânează sistematic pe localnicii nevinovaţi, folosind tehnologii de arme de foc ce nu par a fi de origine pământească.

Aceleaşi surse mai vorbesc de faptul că aceste OZN-uri sunt în general silenţioase, dar, câteodată mai scot un sunet ciudat intermitent. Se pare însă că marea majoritate a mass-mediei din lume nu prezintă aceste aparate de zbor misterioase din Siria din raţiuni… necunoscute!

Vă las pe voi să vă uitaţi la videoclip şi imagini şi să trageţi propriile concluzii. Nu cumva americanii sau ruşii încearcă în Siria o nouă tehnologie ştiinţifico-fantastică?

Siria OZNuri 2

Siria OZNuri 3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock