Elvis Presley e încă în viaţă? Declaraţie şocantă a vărului lui Elvis care credea că în 1977 rockstar-ul american a fost înlocuit în sicriu cu o altă persoană!


Conform rapoartelor oficiale, Elvis Presley a murit tragic când avea doar 42 de ani, pe 16 august 1977. Raportul medicului legist a considerat că rock-star-ul american a murit de un atac de cord, dar conspiraţioniştii sunt convinși că regele rock and roll este încă în viață, scrie cotidianul englez Daily Star. Iar dovezile pentru această idee  provin din „greșeala” pe piatra de mormânt, din înregistrările în care Elvis vorbeşte după moartea sa și chiar din apariţiile lui Elvis, după 1977, în care acesta ar apare viu și nevătămat.

Într-un documentar apărut în 1990, intitulat „The Elvis Files” şi care a fost repostat recent pe YouTube, putem vedea declaraţia şocantă a vărului lui Elvis, Gene Smith, care vorbeşte despre înmormânarea „regelui rock’n’roll-ului”. El a declarat că mâinile, nasul şi părul lui Elvis parcă arătau altfel. „Stăteam acolo, uitându-mă la mâinile lui. Avea nişte mâini butucănoase, muncite, cu pielea groasă, de bătrâni. Dar acolo în sicriu mâinile lui erau la fel de netede ca cele ale unui nou-născut. Frizura lui arăta ca și cum părul lui ar fi fost lipit. Nasul lui era turtit, asemănător unui câine mops. Nu credeam că este el.”

Foarte interesant e faptul că acelaşi documentar din 1990 mai susţine următoarele lucruri:

– Un om misterios, ce semăna foarte bine cu Elvis, a fost fotografiat în casa rockstar-ului, la câteva săptămâni după moartea sa. Cine era el? Nu cumva chiar Elvis?

– De ce pe mormântul lui Elvis apare scris „Elvis Aaron Presley”, când pe toate actele oficiale prenumele starului american – „Aron”, este cu un singur „a” şi nu cu doi de „a” („Aaron”). Cine a făcut această „greşeală”?

Despre teoria că Elvis Presley ar fi încă în viaţă am scris mai multe articole, ca de exemplu cel din 2016 – Un bărbat pretinde că l-a filmat pe Elvis Presley, pe 1 iunie 2016, în timp ce făcea semnul “V”, adică “Sunt în viaţă, oameni buni!” Cică n-a murit în 1977… – sau cel din 2013 – Elvis Presley trăieşte şi azi deghizat într-un bărbat pe nume Jon Cotner. Iată 5 dovezi…. sau sunt prea penibile pentru a fi crezute?

Videoclipul YouTube cu documentarul din 1990 despre Elvis îl puteţi viziona AICI.

 


Un comentariu la „Elvis Presley e încă în viaţă? Declaraţie şocantă a vărului lui Elvis care credea că în 1977 rockstar-ul american a fost înlocuit în sicriu cu o altă persoană!”

Comentariile sunt închise.