Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Trăiesc deja hibrizi printre noi şi poate ne conduc din umbră? O ipoteză uluitoare, care s-ar putea să nu fie doar SF…


În acest articol – Un pas important în crearea primului hibrid om-maimuţă: cercetătorii au crescut embrioni himerici om-maimuţă care au supravieţuit până la 20 de zile! – vorbeam despre cum cercetătorii ne anunţau crearea unor embrioni himerici om-maimuţă care au supravieţuit până la 20 de zile. Am spus că acesta ar fi primul pas în crearea hibrizilor oameni – animale, o abordare extrem de periculoasă.

Dar, am stat şi m-am gândit şi mi-am dat seama că, de fapt, inovaţiile în tehnologie, medicină şi biologie sunt mult mai avansate decât credem noi, publicul obişnuit. E posibil să fie cu zeci de ani mai avansate, dar pentru public se anunţă mult mai târziu. De ce? Pentru ca EI să ne obişnuiască cu aceste „inovaţii”.

Dacă ne-ar spune, de exemplu, că în lume există deja hibrizi oameni – animale sau chiar, oameni – extratereştri, probabil că multă lume ar fi şocată şi nu ar putea procesa aceste informaţii. Ar putea apărea chiar revolte şi un haos mondial. Mulţi ar spune: „De ce ne-aţi ascuns atât de mult timp”? Apoi, apoi ar apărea o mare neîncredere în autorităţi: „De unde ştim noi, oamenii, că, de fapt, hibrizii nu se ascund la nivel înalt şi ne conduc din umbră”? Absolut corect!

Desigur, totul e doar o ipoteză în cele spuse de mai sus, dar mă bazez pe mărturiile unor „insideri” din sistem, care au mărturisit că tehnologiile obţinute la momentul actual sunt mult mai avansate decât sunt ele prezentate publicului…

Şi, apropo de posibilitatea existenţei hibrizilor oameni-extratereştri – chiar şi cercetătorii spun că aceştia nu sunt imposibili (https://thenextweb.com/news/alien-human-hybrids-are-unlikely-but-not-impossible-scientists-say).


Lasă un comentariu