Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Un studiu secret guvernamental din 1964 concluzionează că Terra şi oamenii se află sub observaţia mai multor civilizaţii extraterestre avansate” – deconspiră un fost agent secret american


Un fost agent secret american, Robert Dean, susţinea în anii ’90 o conferinţă cu privire la un raport secret guvernamental referitor la civilizaţiile extraterestre avansate ce urmăresc umanitatea de mai multă vreme. Acest articol este o traducere şi adaptare proprie a afirmaţiilor lui Robert Dean, ce pot fi văzute într-un mic videoclip YouTube, ce se bazează pe filmarea din anii ’90. Aşadar, iată în continuare afirmaţiile acestui fost agent secret:

Serviciile secrete ale Armatei Americane, precum şi alte servicii secrete au ajuns la concluzia că secretul trebuie păstrat, nu doar faţă de populaţia americană, ci şi faţă de populaţia lumii. Şi ca urmare a acestei decizii, ei au creat o conspiraţie mondială în rândul guvernelor lumii. Acum, permiteţi-mi să vă arăt concluziile unui studiu de evaluare din 1964:

1) Planeta Pământ se află sub o observaţie masivă şi minuţoasă a mai multor civilizaţii extraterestre.

2) Aceste civilizaţii au demonstrat că deţin tehnologii extrem de avansate, cu sute sau mii de ani înaintea noastră.

3) Se pare că aceste civilizaţii au în privinţa noastră un plan ce se desfăşoară de mult timp – de sute sau mii de ani.

4) Aceste civilizaţii extraterestre nu constituie o ameninţare militară majoră. Dar dacă aceste civilizaţii ar fi malefice sau ostile faţă de omenire, noi nu am putea face absolut nimic, pentru că nivelul lor tehnologic e mult mai avansat decât al nostru.

Acest studiu secret din 1964 a fost susţinut de mai multe anexe, groase de aproximativ 20 de cm. De exemplu, există o anexă cu privire la efectele electromagnetice, o anexă privind analiza optică şi a luminii, o anexă de analiză fotografică şi holografică, o anexă privind analiza tehnologică şi metalurgică, o anexă privind analiza biologică şi autopsii etc. Cea mai importantă anexă era analiza teologică şi impactul asupra umanităţii, dacă s-ar dezvălui mai multe despre civilizaţiile extraterestre care urmăresc Terra de atât de mult timp.


Lasă un comentariu