Insula secretă a Noii Ordini Mondiale s-ar afla la nord de Antarctica şi este cea mai izolată insulă din lume!


Noua Ordine Mondială (New World Order / NWO – așa cum ea este cunoscută în limba engleză) este pentru mulți doar o teorie a conspirației. NWO este un grup de bogaţi foarte puternici, iar aceste persoane influente determină crearea unei agende proprii în întreaga lume. Aşadar, cetăţenii trebuie să se supună la ceea ce li se spune.

De ani de zile s-a contestat faptul că această organizaţie chiar ar exista. La urma urmei, dacă ar exista aşa ceva, unde ar fi principalul său sediu? Dar dacă cineva v-ar spune că acest sediu a fost dezvăluit pe Internet, ce-aţi mai spune în cazul acesta?

Acest sediu ar putea deveni ca o surpriză pentru unii, dar ar avea sens, dacă v-aţi gândi mai bine. Locul care a fost determinat de unii conspiraţionişti ca fiind sediul Noii Ordini Mondiale se află pe o insulă îndepărtată numită Insula Bouvet; acest loc se află undeva în Oceanul Atlantic de Sud, între Africa de Sud și America de Sud. Aşadar, la nord de Antarctica.

La prima vedere, s-ar putea spune că această insulă vulcanică pare să fie nelocuită. Dar, într-un videoclip care a apărut în anul 2012 pe YouTube, un conspiraţionist a găsit un semnal de tip HAARP provenind din această locație.

Oficial, insula Bouvet aparţine Norvegiei şi ea este considerată ca fiind cea mai izolată insulă din lume; cel mai apropiat punct de uscat este Țara Reginei Maud din Antarctica, aflată la peste 1.600 km spre sud, iar 93% din insulă este acoperită cu gheaţă.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO