Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Avionul misterios al indianului Talpade, alimentat cu mercur şi energie solară, la fel ca celebrele aparate de zbor „Vimanas” din textele antice!

  •  
  •  
  •  
  •  

TalpadeAm fost învățați la școală că Fraţii Wright sunt inventatorii primul avion care a zburat, în anul 1903. Mai exact, pe 7 decembrie 1903 ei au zburat cu un aparat mai greu decât aerul. Dar, se pare că indianul Shivkur Bapuji Talpade a fost primul, căci în 1895, deci cu 8 ani mai devreme, el a proiectat un avion numit Marutsakthi (adică „puterea aerului”), bazându-se pe tehnologia vedică din manuscrisele antice scrise în limba sanscrită. Încă o dată se demonstrează că anticii cunoşteau tehnologia zborului”. Zborul indianului a avut loc în fața unui public larg, pe plaja Chowpathy din Bombay.

Importanța invenţiei fraților Wright constă în faptul că a fost un zbor cu echipaj pe o distanță de 40 de metri, iar Orville Wright a devenit primul om din istorie care a zburat. Dar, aeronava fără pilot a lui Talpade a zburat la o înălțime de 500 de metri înainte să se prăbuşească; de aceea, istoricul Evan Koshtka l-a descris pe Talpade ca „primul creator al unui avion”.

Însă nu se ştiu prea multe despre invenţia indianului, iar faptele rămân învăluite în mister. Legenda spune totuşi că Talpade a creat o mașină de zbor, alimentată cu mercur și energie solară, el bazându-se pe idei regăsite în textele vedice. În legătură cu mercurul, vă reamintesc de o ştire din 1 august 2015 (Sub o piramidă din Mexic a fost găsit mercur lichid! Ce naiba făceau mayaşii cu mercurul lichid!? Îl foloseau în industria aeropaţială!?), în care arătam că sub o piramidă mayaşă a fost descoperit mercur. Acesta s-a folosit recent în industria aerospaţială, la sistemele de propulsie.

Cât despre aparatele zburătoare Vimanas din textele antice, folosite de Talpade drept model pentru construcţia avionului său, se spune că acestea aveau 20 de metri diametru şi că putea zbura în diferite țări, continente, sau chiar pe alte planete.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu