Google Earth ne dezvăluie o structură geometrică misterioasă în Egipt, în plin deşert! Ar putea fi o bază militară care să ascundă chiar şi porţi stelare, adică tehnologii antice interzise!


structura misterioasa in Egipt
Imagine: Google Maps

Despre Matteo Ianneo, un cercetător italian, am scris în 2012 în cadrul acestui articol (Marele oraş de pe Marte: un cercetător italian susţine că a descoperit pe “planeta roşie” o citadelă imensă), acesta anunţând că a descoperit un oraş uriaş pe Marte.

În articolul de faţă, domnul Ianneo a găsit altceva şocant, de data aceasta pe Pământ, în Egipt, la circa 50 de kilometri de capitala egipteană. Citez din comentariul său de pe YouTube:

La aproximativ 50 de km de orașul Cairo (Egipt), am observat această structură geometrică, care mi-a atras atenția. Evident, nu cred că este o structură veche, pentru că în 2009 nu era încă vizibilă. Ceea ce m-a şocat cel mai mult este forma particulară a acestei structuri, care arată un design geometric special. La prima vedere, pare să fie o bază extraterestră pe care o vedem în filme, o bază militară, o stație de epurare a apelor uzate sau o fabrică.

Însă, ceea ce m-a uimit este faptul că structura se află într-o zonă foarte izolată, unde nu se observă mijloace de transport de energie electrică sau orice alte forme de energie solară. Am căutat pe Internet şi nu am găsit nicio informație cu privire la această facilitate. Pot presupune că ar putea fi o bază militară; dar, ce face o bază militară izolată în acel loc? Ar putea fi o facilitate geologică sau un punct de colectare a unui lucru încă necunoscut.

Conform analizei mele, cred că această structură este ascunsă la suprafaţă, în nisip; vânturile puternice poate au reușit să dezvăluie o structură care nu trebuia să fie observată, mai ales de către sateliți. Totul ar putea fi un sit militar, care ascunde nişte „Stargate”-uri (porţi stelare de pătrundere în alte lumi).

P.S. Găsiţi pe Google Earth întreaga structură AICI. Oare ce-o fi? S-a construit acolo o bază militară, care să ascundă tehnologii antice extrem de avansate şi necunoscute? Nu-i de mirare că totul se găseşte în Egipt, ţara piramidelor şi a Sfinxului misterios…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO