Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

NASA a găsit o piramidă pe planeta pitică Ceres! O fi adevărată astfel ipoteza misterioasă conform căreia Pământul şi Ceres au făcut parte din aceeaşi planetă, Tiamat, zdrobită în trecut de Nibiru?


piramida pe CeresCaracteristici mai ciudate au fost reperate de către nava spațială NASA Dawn pe Ceres, o planetă pitică situată în centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter. Aşa cum scriam prin februarie 2015 (Misterul de pe planeta pitică Ceres se adânceşte! Pata luminoasă de acum o lună s-a transformat în două lumini ciudate! Ce-ar putea fi? Gheaţă, vulcani sau semnalizatoare extraterestre?), cum nava Dawn se apropia de Ceres la începutul acestui an, ea a observat pe planetă pete mari, luminoase și misterioase, despre care oamenii de ştiinţă au crezut că e vorba de gheaţa reflectată de Soare.

Acum Dawn orbitează la o altitudine de doar 5.000 de kilometri de Ceres, iar acele pete mari de lumină încă rămân un mister. Dar acum, nava spaţială NASA a reparat ceva şi mai ciudat: un vârf ciudat cu formă de piramidă, care se estimează a avea 5 km înălţime (aşadar, de două ori mai înalt decât vârful Omu din Bucegi). Imaginea a fost luată pe 6 iunie 2015 și a fost publicată acum 2 zile de către agenţia spaţială americană.

Există unii care consideră că acel vârf ar putea reprezenta o piramidă artificială, construită de către extratereştri în trecutul tumultos al sistemului nostru solar. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci rămâne să ne întrebăm dacă nu cumva şi piramidele de pe planeta noastră au fost construite de aceiaşi extratereştri. Sau poate fi vorba de altceva din trecutul sistemului nostru solar.

Într-un articol din 2010, explicam totul în cadrul acestui articol: Tiamat, marea planetă distrusă de Nibiru. Marele cercetător Zecharia Sitchin emitea ipoteza că Pământul şi Ceres fac parte din acelaşi obiect ceresc, fosta planetă Tiamat, care a fost distrusă în trecut. Istoria ar fi următoarea: conform vechilor texte sumeriene, Tiamat a fost lovită de o altă planetă mai mare, mutând-o din orbita sa iniţială (situată între Marte şi Jupiter) în orbita iniţială a Pământului, creând Luna şi centura de asteroizi. Acestă planetă masivă se numeşte Marduk (sau Nibiru), şi, într-una din traversările sistemului nostru solar (odată la 3.600 de ani), a lovit planeta Tiamat pe care a mutat-o de pe orbita sa. Tot conform textelor sumeriene, Tiamat a fost lovit mai întâi de trei dintre sateliţii lui Nibiru, iar la final, însuşi Nibiru a lovit Tiamat-ul pe care l-a sfărâmat în două: o jumătate a devenit planeta Pământ, iar cealaltă jumătate a devenit centura de asteroizi care se găseşte în prezent între Marte şi Jupiter. După ce s-a desprins prima jumătate din Tiamat, aceasta a mai fost lovită de un mic satelit al lui Nibiru, aceasta catapultându-se într-o nouă orbită.

Oare toate aceste piramide se găseau în trecut pe fosta planetă Tiamat (o parte devenind Pământ, iar alta o serie de planete mici din centura de asteroizi, printre care şi Ceres)? Oare din acest motiv s-a dus NASA pe Ceres, pentru a verifica exactitatea teoriei lui Sitchin?


Lasă un comentariu