Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ştiinţa s-a dat bătută: nu poate explica cum de dervişii se pot auto-vindeca de orice rană, instantaneu!

1480

blankÎncepând din secolul al VII-lea după Chr., membrii ordinului sufit moştenesc o tradiţie mistică, în sânul religiei islamice. În zilele noastre, există circa 150 de diferite ordine Sufi care, dincolo de o stăpânire perfectă a preceptelor Coranului, revendică şi moştenirea unor secrete divine transmise direct de profetul Mahomed învăţătorilor (şeici) ce s-au succedat în fruntea unor generaţii sufi.

Alternând momentele de pornire şi de oprire a suflului, ei izbutesc să susţină o respiraţie timp de două minute, schimbând de cinci ori octavele în care rostesc rugăciunea. Modul în care psalmodiază sunetele le permite sufiţilor să-şi întărească organismul: fiecare dintre aceste vibraţii sonore pare să aibă un impact precis asupra sistemului endocrin. Dar cunoştinţele lor în materie de sănătate sunt formidabile. Ordinele sufite cunosc mai multe tehnici de vindecare. Vechi de opt secole, ele oferă în mod gratuit miilor de adepţi îngrijiri fitoterapeutice.

Ordinul Tariqa Casnazaniyyah este cel mai cunoscut, pentru că transmite membrilor săi (dervişi), în momentul iniţierii, puterea de a-şi provoca, fără durere, nişte răni pe corp, numaidecât urmate de ceea ce s-a numit “super-reacţii” – vindecări instantanee ale acestor plăgi.

De prin anii 1980, Jamal N. Hussein, doctor în fizică al Universităţii din Bagdad, se străduieşte să explice ştiinţific vindecările realizate de acei Tariqa. În acest scop, Hussein i-a făcut o vizită şeicului Muhammad Al-Casnazani, conducătorul ordinului Tariqa Casnazaniyyah, şi i-a obţinut încuviinţarea pentru a supune mai mulţi dervişi unor teste ştiinţifice riguroase în laborator. Scopul mărturisit al experienţei lui Hussein era de a pătrunde secretele acestor puteri paranormale de vindecare.

Începând din 1988, s-au efectuat o serie de 50 de experienţe, pe un număr de 28 de membri ai ordinului. Rezultatele acestor examene au fost comunicate şi în Occident. Cu ocazia acestor teste, dervişii şi-au trecut prin obraji, prin limba, prin partea inferioară a gurii, prin lobii urechilor, prin gât, prin braţe, prin torace, prin abdomen, ţepuşe şi vârfuri ascuţite. Cu lovituri de ciocan, ei şi-au introdus lame de pumnal în părţile laterale ale craniului şi exact sub ochi. Ei au mestecat şi au înghiţit cioburi de sticlă şi lame de ras, au ţinut în mâini şi în dinţi plăci de metal încinse până la alb, şi-au aplicat pe obraz, pe braţe şi pe gambe torţe aprinse timp de cinci până la cincisprezece secunde şi, în sfârşit, s-au lăsat să fie muşcaţi de limbă de şerpi veninoşi şi de scorpioni. În fiecare dintre aceste cazuri, cercetătorii au observat că dervişii nu simţeau niciun fel de dureri. Fiecare leziune astfel făcută se vindeca în câteva secunde fără vreo urmă. Cel mai des, pe leziuni apăreau câteva picături de sânge care dispăreau numaidecât; în câteva cazuri a apărut, o clipă doar, câte un firicel subţirel de sânge. Mai mult, cercetătorii n-au putut descoperi vreun fenomen infecţios, nici chiar atunci când instrumentele erau nesterilizate… Aceste fenomenale vindecări instantanee au fost denumite “super-reacţii”.

“Înaintea, în timpul şi după producerea acestor acte, dervişii rămâneau perfect treji şi capabili să răspundă conştient şi rapid stimulilor externi din mediul înconjurător”, declară Hussein. “Ei îşi stăpâneau desăvârşit corpurile, simţurile, conştiinţa, şi nu-şi pierdeau controlul, aveau percepţia clară şi nu dădeau semne că au modificări la nivelul cunoaşterii”.

După mai multe luni de analize împinse la extrem, cercetătorii au trebuit să se recunoască învinşi: aceste puteri miraculoase de autovindecare puteau fi măsurate, dar nu şi explicate. Singura explicaţie este credinţa, dobândirea şi transmiterea misterioasă de puteri, realizate prin iniţierile din ordinul Tariqa Casnazaniyyah. Curios lucru, dervişii nu se mai pot vindeca singuri, dacă sunt victimele unei răni provocate în circumstanţe exterioare, de către altcineva… Singurele vindecări sunt cele ale rănilor pe care şi le provoacă ei.

Sursa: “Formula As”

Orgoni Crystal