Cercetătorii au descoperit într-o peşteră din India desene incredibile de 10.000 de ani vechime, în care apar fiinţe extraterestre şi nave spaţiale!


extraterestri IndiaFolosind cea mai recentă tehnologie de datare, cercetătorii au fost capabili de a determina vârsta unei descoperiri bizare din India. Picturi ale mai multor ființe ciudate, împreună cu un obiect în formă de disc au fost găsite desenate într-o peșteră din India. Picturile par să fi fost făcute în urmă cu mai mult de 10.000 de ani de către localnici, care au fost martorii ființelor supranaturale.

Departamentul de Arheologie al statului indian Chhattisgarh a cerut asistenţă agențiilor aerospațiale indiene și americane pentru a afla mai multe despre desenele ciudate găsite în zona Bastar. Cercetătorii au fost intrigaţi dupa ce au investigat desenele şi au descoperit numeroase caracteristici avute în comun cu fenomenul OZN prezent. Potrivit acestora, desenele au fost realizate de oameni preistorici, care par să fi avut o cunoaștere clară a acestor ființe fantastice, ca și cum ar fi urmărit un fel de film SF.

Este posibil ca în urmă cu 10.000 de ani, oamenii din această zonă să fi asistat sau chiar să se fi întâlnit cu aceste fiinţe fantastice, iar apoi i-au desenat pe pereţii peșterii, ca o amintire a trecerii lor pr Pământ? Având în vedere faptul că acest gen de desene se găsesc în mai multe alte culturi diferite, ipoteza extratereştrilor antici care au vizitat cu mii de ani în urmă Pământul nu pare a fi prea departe de realitate.

Potrivit arheologului JR Bhagat, care a investigat aceste desene, există câteva lucruri care tind să se adauge la misterul de ansamblu, cum ar fi faptul că localnicii chiar şi în ziua de astăzi se închină acestor desene. Arheologul crede că oamenii din vechime au asistat la sosirea ființelor supranaturale în navele lor spațiale, dar până la o investigație detaliată, cele de mai sus rămâne doar o speculație.

Oricum, există mai multe credințe printre localnicii din satele din apropierea peşterii. În timp ce unii se închină desenelor, alţii vorbesc despre legendele pe care le-au auzit de la strămoșii lor cu privire la „oamenii rohela” sau „cei mici”, care au aterizat pe Terra din cer, într-un obiect zburător de formă rotundă, și care au răpit una sau două persoane din sat, persoane care nu s-au mai reîntors niciodată.

Desenele sunt realizate în culori naturale, care s-au decolorat cu greu, în ciuda miilor de ani trecuţi. Figurile ciudate din desene poartă obiecte asemănătoare armelor, neavând alte caracteristici clare. Nasul și gura par că le lipsesc. În cateva imagini, ei chiar par că poartă costume spațiale. Nu putem respinge posibilitatea imaginației oamenilor preistorici, dar cum şi-ar fi putut imagina aceştia lucruri care par desprinse mai degrabă din filmele SF? Atât de puternică le era imaginaţia sau doar ei au suprins vizitatori din alte lumi?

extraterestri India 2

extraterestri India 3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock