Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Uimitor! Un document ultrasecret CIA dezvăluie posibila prezenţă a unor „fiinţe-umbră” foarte mari, pe planeta Marte


„Vânătorii de extratereştri” de la CIA pretind că ar fi contactat o „rasă de fiinţe-umbră înalte de pe Marte”, dezvăluie fișierele guvernamentale declasificate recent.

Transcrierea declasificată de către agenţia secretă americană prezintă o sesiune de comunicare între un agent guvernamental și un clarvăzător (fără nume). Subiectul susține că poate vedea fiinţe foarte mari, care poartă haine ciudate şi care trăiesc într-o rețea de piramide.

Transcriptul CIA este datat 22 mai 1984, ora 10:09 și dezvăluie detaliile experimentului. Mai multe persoane cu puteri paranormale au fost angajate de către Guvernul SUA în timpul războiului rece, pentru diverse operațiuni, cum ar fi Proiectul „Stargate”, creat în 1978.

În acest experiment, agenții CIA au scris detalii care le-au dorit, într-un plic sigilat, care a fost înmânat unui subiect (o persoană cu puteri paranormale), care nu a fost deschis până după interviu. În interiorul plicului sigilat se afla următoarele cuvinte: „Marte”, „un milion ani înainte de Hristos” și „coordonatele geografice”. Apoi, subiectului i s-a cerut să folosească puterile sale cu privire la informațiile din plic și să spună ceea ce a văzut.

Răspunsul subiectului a fost uluitor: „Văd (…) percep umbra unor fiinţe, foarte înalte, subțiri”, a spus persoana cu puteri paranormale în procesul-verbal. „Văd fiinţe foarte mari, ce par subţiri şi înalte, dar ele sunt foarte mari. Ele poartă un fel de haine ciudate”.

Subiectul continuă să spună că aceste fiinţe trăiesc pe Marte, planetă care este presărată cu piramide, drumuri și obeliscuri. Mediumul mai spune despre fiinţele de pe Marte: „Sunt fiinţe foarte vechi. Se află pe moarte. Ele caută o modalitate de a supraviețui, dar pur și simplu nu pot”.

Proiectul Stargate a fost oprit în 1995, iar afirmațiile făcute de mediumi nu au fost niciodată verificate.

Sursa: dailystar.co.uk


Lasă un comentariu