Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Misterul din spatele fotografiei din 1942, care a surprins un trol gigantic în pădurile din munţii Norvegiei


În decembrie 1942, se spune că echipajul unui zbor de recunoaştere RAF 300 (al Forţelor Aeriene Britanice) ar fi surprins, în munţii din Norvegia, imaginea unei ființe de proporţii inimaginabile, unii spunând că această imagine ar fi dovada cea mai bună că giganții există şi astăzi, nu doar în trecut. Cu toate acestea, adevărul din spatele imaginii este foarte diferit faţă de povestea iniţială.

Dacă ne uităm în istorie, vom găsi nenumărate culturi antice din întreaga lume care credeau în existența giganţilor. Vom descoperi numeroase cărți care trimit la posibilitatea ca aceste fiinţe „mitologice” să fie reale. Chiar și Biblia sugerează că aceste ființe ar fi fost reale: „În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4). „Vestiţii viteji din vechime” s-ar putea să fie zeii din mitologia greacă.

Dar, să revenim la gigantul din munţii Norvegiei. Dacă vă uitaţi la imaginea acestuia, trolul uriaş pare a fi incredibil de mare faţă de restul pădurii. Dar, este imaginea autentică? Răspunsul pe scurt este nu. De ce?

Pentru că trolul uriaş, presupus a fi fost fotografiat în 1942, seamănă foarte bine cu monstrul din filmul „Trolljegeren”, aşa cum explică utilizatorul Reddit junglist313:

„Îmi pare rău să dezmăgesc, dar fotografia este 100% falsă. Bănuiesc că este opera lui Lucy Reynolds, dar nu pot confirma în acest moment. Ceea ce pot confirma este următorul lucru: Am luat această imagine din filmul Trolljegeren și se potrivește perfect cu această fotografie”.

Imaginea originală din film este aceasta:

Presupusa imagine din 1942 este aceasta:

Singura şansă ca imaginea să fie autentică ar fi aceea ca producătorii filmului „Trolljegeren” (2010) să se fi inspirat din fotografia din 1942. Aceasta ar însemna ca să se demonstreze că fotografia exista deja înainte de anul realizării filmului, 2010.


Lasă un comentariu