Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Iubita mea moartă tot îmi trimite mesaje pe Facebook. Nu ştiu ce să fac” – iată mesajul unui băiat care a îngheţat de spaimă…

  •  
  •  
  •  
  •  

facebook-accidentUrmătoarea povestire o să vi se pară una ciudată, paranormală, sau, dacă nu credeţi în supranatural, o simplă farsă. Nu ştiu care din versiuni e cea corectă, însă eu cred că n-ar trebui s-o luăm în derâdere. Am găsit-o pe secţiunea „No Sleep” a forumului reddit.com. Un utilizator pe nume „natesw” de pe acest forum credea acum 2 ani (în 2014) că iubita lui moartă comunică cu el prin intermediul Facebook-ului! De fapt titlul postării sună aşa: „Iubita mea moartă tot îmi trimite mesaje pe Facebook. Am poze după acele mesaje şi nu ştiu ce să fac…”

Nathan îşi începe povestea astfel:

„Prietena mea a murit pe data de 7 august 2012. Ea a fost implicată într-un accident cu 3 mașini, când conducea de la servici acasă, atunci când cineva a trecut pe culoarea roşie a semaforului. A murit în câteva minute la fața locului. Mă întâlneam de 5 ani cu ea; nu-şi prea dorea să se căsătorească, dar, dacă ar fi fost de acord, m-aş fi căsătorit cu ea în 3 luni de la relaţia noastră”.

Iar totul a început pe 4 septembrie 2013, deci la un an şi o lună de la moartea iubitei, Emily, atunci când cineva a postat de pe contul lui Emily. Să-i dăm citire lui Nathan, fostul ei iubit:

„Am lăsat activat contul de Facebook a lui Emily, astfel încât să-i mai pot trimite mesaje ocazionale, să postez pe „wall”-ul ei, să mă mai uit prin albumele ei. Am „share-uit” accesul cu mama ei (Susan), ceea ce înseamnă că mama ei avea user-ul şi parola pe contul ei de Facebook. Când am primit primul mesaj pe 4 septembrie 2013, după ce-am fost puţin confuz, am presupus că era vorba de mama ei”.

Convorbirea dintre „Emily” şi Nathan suna astfel:

facebook-1

Emily: Bună.
Nathan: Cine e? E ciudat să primesc mesaje din contul lui Emily.
Nathan: Ei bine, în viitor, te rog trimite-mi mesaje din contul tău, chiar dacă doreşti să discuţi despre pagina ei.
Emily: Bună.
Nathan: Susan? Te afli pe contul lui Emily.

Dar, Nathan află uimit de la mama fostei sale iubite (Susan), că aceasta nu s-a mai logat pe contul de Facebook al fiicei sale din săptămâna morţii lui Emily!

Pe 16 noiembrie 2013, Nathan primeşte alte mesaje ciudate de pe contul de Facebook a lui Emily. A crezut că cineva a „hăckuit” acest cont şi îşi bate joc de el:

facebook-2

Emily: Bună. Hai să vedem (…) urma în această duminică.
Nathan: Cine dracu’ e acolo?
Emily: Roţile pe autobuz.
Nathan: Te rog spune-mi cine eşti.

În februarie 2014, Emily a început să se eticheteze singură în fotografiile lui Nathan:

facebook-3

Nathan începu să nu mai doarmă… era din ce în ce mai neliniştit. Aşa că îi trimise un mesaj hackerului contului lui Emily (aşa considera el că ar fi):

facebook-4

Nathan: De ce faci asta? De ce tot o etichetezi?

Pe 25 martie 2014, Nathan şi „Emily” purtară o convorbire pe Facebook:

facebook-5

Emily: Bună.
Emily: Bună.
Emily: Bună.
Nathan: E ceva groaznic. Nu ştiu de ce-ţi place să faci asta.
Emily: O, Dumnezeule, lumânări parfumate de scorţişoară.
Nathan: Du-te dracului.
Emily: De ce faci asta?

Foarte interesant, pentru că Emily, atunci când trăia, îi plăcea întotdeauna să miroase a scorţişoară! Pe 16 aprilie 2014, Nathan primeşte un alt mesaj în care Emily pare că spune cuvinte fără înţeles, printre care „ar trebui să ne facem propriul nostru gem”, „câte?”, „uşa din partea garajului” etc. Nathan spune că acestea reprezintă o parte din mesajele pe care i le-a trimis Emily atunci când ea trăia.

facebook-6

Să spunem că, printr-un virus ciudat, contul lui Emily s-a activat şi trimitea „robotic” mesaje la întâmplare, găsite în arhivă. Însă, într-un mesaj primit în mai 2014, Nathan spune că există un cuvânt ce nu apare deloc în toată arhiva – „FRE EZIN G”, adică „MI-E FRIG”, cuvânt care l-a făcut pe Nathan să îngheţe de spaimă…

facebook-7


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal