O mare enigmă: un OZN gigantic, de tip piramidă, a fost observat deasupra Moscovei, în aceeaşi zi în care ruşii au testat o rachetă balistică intercontinentală. Există vreo legătură?

  •  
  •  
  •  
  •  

În 2009, a avut loc un eveniment ozenistic uluitor, care a fost prea repede uitat de fanii paranormalului. Şi este vorba de un OZN gigantic, sub formă de piramidă, care a zburat deasupra capitalei Rusiei, Moscova, pe 9 decembrie 2009, traversând Kremlinul şi Piaţa Roşie.

Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul Apărării din Marea Britanie, în care s-a ocupat cu investigarea rapoartelor privind OZN-urile, la început a avut îndoieli, când a văzut videoclipul cu OZN-ul-piramidă. Dar, când a văzut triunghiul zburător mişcându-se în spatele unei linii de putere, Pope a devenit mai puțin sceptic și a declarat pentru ziarul „The Telegraph” că acesta este unul dintre cele mai extraordinare clipuri cu OZN pe care le-a văzut vreodată.

Ziarul rusesc „Pravda” a vorbit şi el despre OZN-ul de deasupra Moscovei, spunând că acesta cel cel puţin 1,5 km lungime, ceea ce arată imensitatea sa.

Dar, povestea devine şi mai bizară, atunci când cercetătorul Michael Salla a remarcat că OZN-ul-piramidă a apărut deasupra Moscovei pe 9 decembrie 2009, în aceeaşi zi în care s-au observat celebrele lumini spiralate din Norvegia (vedeţi articolul meu de atunci: Spirala norvegiană de lumină misterioasă: rachetă rusească sau OZN?), dar și cu o zi înainte de discursul președintelui Obama (care se afla la Oslo, capitala Norvegiei), atunci când a luat Premiul Nobel pentru Pace.

Interesant îl reprezintă faptul că unii consideră spirala luminoasă din Norvegia lumina de la lansarea unei rachete balistice ruseşti intercontinentale, Bulava, care a avut loc tot pe 9 decembrie 2009, odată cu prezenţa OZN-ului misterios de deasupra Moscovei. Toate aceste evenimente par a fi legate, dar nu ştiu cum…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner