O mare enigmă: un OZN gigantic, de tip piramidă, a fost observat deasupra Moscovei, în aceeaşi zi în care ruşii au testat o rachetă balistică intercontinentală. Există vreo legătură?


În 2009, a avut loc un eveniment ozenistic uluitor, care a fost prea repede uitat de fanii paranormalului. Şi este vorba de un OZN gigantic, sub formă de piramidă, care a zburat deasupra capitalei Rusiei, Moscova, pe 9 decembrie 2009, traversând Kremlinul şi Piaţa Roşie.

Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul Apărării din Marea Britanie, în care s-a ocupat cu investigarea rapoartelor privind OZN-urile, la început a avut îndoieli, când a văzut videoclipul cu OZN-ul-piramidă. Dar, când a văzut triunghiul zburător mişcându-se în spatele unei linii de putere, Pope a devenit mai puțin sceptic și a declarat pentru ziarul „The Telegraph” că acesta este unul dintre cele mai extraordinare clipuri cu OZN pe care le-a văzut vreodată.

Ziarul rusesc „Pravda” a vorbit şi el despre OZN-ul de deasupra Moscovei, spunând că acesta cel cel puţin 1,5 km lungime, ceea ce arată imensitatea sa.

Dar, povestea devine şi mai bizară, atunci când cercetătorul Michael Salla a remarcat că OZN-ul-piramidă a apărut deasupra Moscovei pe 9 decembrie 2009, în aceeaşi zi în care s-au observat celebrele lumini spiralate din Norvegia (vedeţi articolul meu de atunci: Spirala norvegiană de lumină misterioasă: rachetă rusească sau OZN?), dar și cu o zi înainte de discursul președintelui Obama (care se afla la Oslo, capitala Norvegiei), atunci când a luat Premiul Nobel pentru Pace.

Interesant îl reprezintă faptul că unii consideră spirala luminoasă din Norvegia lumina de la lansarea unei rachete balistice ruseşti intercontinentale, Bulava, care a avut loc tot pe 9 decembrie 2009, odată cu prezenţa OZN-ului misterios de deasupra Moscovei. Toate aceste evenimente par a fi legate, dar nu ştiu cum…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO