Site de secrete, stiinta si metafizica

Spirala norvegiană de lumină misterioasă: rachetă rusească sau OZN?

11 24

spirala norvegianaSpirala norvegiană, o lumină ciudată care a apărut pe cerul Novegiei miercuri noaptea, tras atenţia localnicilor care a fotografiat fenomenul postat şi pe YouTube.

Lumina a fost observată doar cu o câteva ore înainte ca preşedintele american Barack Obama să susţină la Oslo un discurs cu ocazia primirii premiului Nobel pentru Pace.

Speculaţiile asupra acestei lumini ciudate au fost dintre cele mai diverse. S-a spus chiar că ar proveni de la o rachetă rusească sau de la un meteorit, scrie presa internaţională. Ministrul norvegian al Apărării a spus că lumina a venit probabil în urma testării unei rachete ruseşti, dar misterul a devenit şi mai mare după ce Rusia a dezminţit că ar fi testat o rachetă în acea zonă. Unii ar putea spune că de fapt, fenomenul e un OZN!

Sursa: www.hotnews.ro

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie