Site de secrete, stiinta si metafizica

Google Earth a descoperit intrarea către miticul tărâm Agartha?

86 15

Există unele teorii (nu ştiu cât de fanteziste sunt) în care se afirmă că în interiorul Pământului trăiesc unele civilizaţii mai mult sau mai puţin avansate, ce supravieţuiesc în anumite regate, ca de exemplu Agartha, Shambala sau Mato Grosso (citiţi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/populatia-subpamanteana-din-mato-grosso-si-nebulosul-regat-agartha/).

Cât priveşte regatul subpământean al Agarthei, legenda spune că, cu aproape şase mii de ani în urmă, un bătrân considerat de toată lumea sfânt a pierit în adâncurile pământului împreună cu toată familia sa. Exact la fel s-a întâmplat şi cu cele două triburi ale lui Israel pomenite în Biblie («triburile pierdute»). Legenda mai spune că intrarea în Agartha s-ar afla fie în Afganistan, fie în Tibet, undeva între Chigatze şi Shamballah. Alţii spun că intrarea în Agartha ar fi în Antarctica. Dar există cu adevărat aceste intrări? Unii susţin că ele au fost descoperite cu ajutorul aplicaţiei Google Earth.

Iată de exemplu una din aceste intrări (din Antarctica):

Precum se vede şi din ultima poză, intrarea are o înălţime de 30 de metri şi o lăţime de 90 de metri. Spaţiu suficient chiar şi pentru un OZN! Dar o fi această gaură cu adevărat intrarea spre tărâmul Agartha, sau e doar o peşteră?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie