Incredibilele întâlniri ale unui preot tibetan cu extratereştrii giganţi de aur, ascunşi în tunelurile subterane din Tibet! Acolo se află scrisă istoria secretă a planetei!


extraterestri tibet gigantiExistă o lume subterană secretă ascunsă în vechiul Tibet? Cine au fost ființele subterane misterioase cu care a vorbit Lama Lobsang Rampa (un preot tibetan forte cunoscut) şi ce cunoştinţe extraordinare i-au fost trimise acestuia?

În cartea sa autobiografică „Cel de-al treilea ochi”, Lama Lobsang Rampa a vorbit despre întâlnirea sa cu nişte structuri subterane remarcabile, cum ar fi peşteri, create de natură, dar și tuneluri artificiale, care au fost amplasate sub Palatul din Lhasa, reşedinţa lui Dalai Lama din Tibet.

Iată ce a scris în cartea sa Lama Rampa:

Înainte de a părăsi Potala, am facut o vizită la unul dintre tunelurile subterane. Mi s-a spus că aş putea vizita unul, iar pe celelalte la un moment ulterior. Am luat nişte torţe şi am coborât pe nişte trepte de-a lungul unor pasaje stâncoase netede. Aceste tuneluri, mi s-a spus că au fost realizate prin acțiune vulcanică cu multe secole înainte. Pe pereți se aflau diagrame ciudate și desene cu scene necunoscute.

Eram interesat să văd lacul care se întindea pe kilometri întregi. În cele din urmă am intrat într-un tunel care se lărgea din ce în ce mai mult, căci lumina torţelor nu mai ajungea până la tavan. Ceva mai încolo, se aflau marginile unei ape pe care n-am mai văzut-o niciodată. Ea era neagră şi stătătoare, întunericul părând s-o facă mai mult invizibilă. Părea mai degrabă o groapă fără fund decât un lac.

Rampa a văzut multe lucruri remarcabile pe care el nu le putea explica. Pe pereții peșterii, a observat numeroase figuri necunoscute ciudate, forme geometrice și imagini cu giganți. Existau de asemenea reprezentări ale unor mașinării extraterestre, asociate cu poveşti de neînțeles. Erau aceste reprezentări înregistrări ale unor civilizaţii trecute, pământeşti sau extraterestre, care au trăit cu mult timp în urmă pe planeta noastră?

Trecând prin nenumărate coridoare subterane, holuri și scări, el a ajuns într-o nișă foarte mare:

În centrul nișei, se afla o casă neagră. Zidurile sale erau acoperite cu simboluri și diagrame ciudate. În interiorul casei, se aflau trei sarcofage deschise, din piatră neagră, decorate cu picturi și inscripții misterioase.

Unul din călugări, arătând spre cei care se aflau în sarcofag, mi-a spus: „Fiul meu, priveşte-i. Ei au fost zei în țara noastră, în zilele de dinaintea munților. Ei mergeau prin ţara noastră, atunci când mările ne scăldau țărmurile noastre, și când pe cer se aflau alte stele.”

A fost Lama Rampa martorul unor mumii de origine extraterestră? Aceste fiinţe au fost venerate mai târziu ca zei? Conform lui Lama Rampa, aceste fiinţe erau vechii giganţi.

M-am uitat din nou, fascinat și copleșit. Trei figuri de aur, nude, se aflau în fața noastră. Doi bărbaţi și o femeie. Fiecare linie, fiecare semn era reprodusă în mod fidel de aur. Cât priveşte dimensiunile, femeia era de cel puţin 3 metri înălţime, iar cel mai mare dintre cei doi bărbaţi avea 5 metri înălţime. Capetele lor erau mari și conice în partea de sus. Obrajii erau mici, gura mică, iar nasul lung și subțire. Nu păreau a fi morţi, ci mai degrabă adormiţi.

Pe sacrofag exista o hartă stelară remarcabilă, ceea ce arată originea extraterestră al acestor giganţi.

Tot în această carte, Lama Rampa ne descrie cum o planetă rătăcitoare din spaţiu a lovit Pământul; în urma loviturii, Terra a fost scoasă din orbită, ajungând în direcția opusă. Cutremurele au zguduit lumea, existând în acelaşi timp şi un potop universal. Interesant e că această idee o găsim şi la Zecharia Sitchin, care susţine că Pământul s-a format în urma ciocnirii planetei Tiamat cu planeta Nibiru (vedeţi mai multe în cadrul acestui articol: Tiamat, marea planetă distrusă de Nibiru).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock