Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

EXCLUSIV! În Agartha, „tărâmul magic” din interiorul Pământului, se află conducătorul acestui regat – Lucifer?


Conform autorului Jean Claude Frere, autorul cărţii „Nazismul şi societăţile secrete”, oamenii din Hiperboreea (un popor mitologic care a locuit în Tracia), după ce au migrat către Deşertul Gobi în urmă cu peste 6.000 de ani, au găsit o gaură în pământ care i-a condus către un tărâm „magic” aflat în interiorul Pământului, denumit „Agartha”. Acesta a fost adesea identificat sau confundat cu „Shambala”, un tărâm magic ce se afla în centrul Pământului, conform tradiţiilor tibetane.

Exploratorul polonez Ferdinand Ossedonvski a scris în anul 1922 cartea intitulată „Bestii, oameni şi zei”, în care ne spune despre o poveste pe care a auzit-o despre existenţa unui regat în interiorul Pământului. Regatul e cunoscut budiştilor ca „Agarthi”, fiind asociat cu Shambala. Lui Ossedonvski i s-a spus despre puterile miraculoase ale călugărilor tibetani, şi în special ale lui Dalai Lama, puteri care străinii abia le-ar putea înţelege. Şi continuă: „Dar există o putere şi mai mare, a unui sfânt şi mai mare… regele lui Agarthi”.

Ossedonvski scrie: „Regatul se numeşte Agarthi şi se extinde prin toate pasajele subterane ale lumii. Aceşti oameni şi spaţii subterane sunt guvernaţi de conducători ce sunt loiali „regelui lumii” (…) Ştiţi că în cele două oceane ale lumii existau odată două continente. Aceste două continente au dispărut sub ape, dar locuitorii lor s-au retras în regatul subteran. În peşterile subterane poate pătrunde ceva lumină, care le permite locuitorilor de aici să crească cereale şi legume şi să ducă o viaţă fără boli”.

Interesant e faptul că „regele lumii” a lui Ossedonvski pare a fi acelaşi cu Sanat Kumara al ocultistei Madame Blavatsky, care l-a identificat cu Lucifer, liderul „îngerilor căzuţi” din Biblie, care au fost „încătuşaţi” în centrul Pământului. Teosofişti ca Alice Bailey credea că Sanat Kumara a venit pe Pământ în urmă cu 18,5 milioane de ani, din planul eteric al planetei Venus, fiind acompaniat de „30 de lorzi ai focului”.

 


Lasă un comentariu