O legendă urbană terifiantă: femeia din lacul Stow din San Francisco

 • 30
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares

Istoria Lacului Stow din San Francisco este învăluită în mister. Lacul este situat în Parcul Golden Gate, care a fost mult timp o destinație turistică populară. Este o mică oază situată în interiorul unui oraș plin de viață. Dar întreaga zonă are și o latură întunecată. Timp de un secol, locul și-a câștigat reputația de a fi un loc preferat pentru sinucideri și omucideri. Iar cea mai cunoscută legendă întunecată este cea a mamei care și-a pierdut copilul în lac și acum trebuie să și-l caute pentru totdeauna…

Dar, care este povestea urbană despre Lacul Stow? O femeie îşi plimba copilul în cărucior în parcul Golden Gate, la marginea lacului Stow. După un timp, femeia s-a hotărât să se odihnească pe banca de lângă lac, având căruciorul chiar lângă ea. Între timp, o altă femeie a venit să se așeze lângă ea, pe bancă, și cele două au început să vorbească.

Dar, în timp ce vorbeau, căruciorul în care se afla copilul se rostogoli neobservat spre lac. Mama şi-a dat seama prea târziu că dispăruse căruciorul şi copilul ei. A intrat în panică imediat. Apoi a ocolit lacul și a întrebat toţi oamenii din jur: „N-aţi văzut un bebeluş?” A stat toată ziua întrebând pe toți. Când a venit noaptea, femeia şi-a dat seama că ultimul loc de verificat era însuşi lacul. Aşa că a intrat în lac în căutarea copilului ei și de atunci nu a mai fost văzută vreodată.

Legenda spune că, dacă cineva merge la Stow Lake noaptea, au loc evenimente ciudate. Ca, de exemplu, o femeie se ridică din lac sau că statuia ridicată în memoria ei lângă lac ar prinde viață. Există credința că spiritul ei neliniștit își are reședința în statuia respectivă. Se mai spune că dacă te duci la marginea lacului cu prietenii, în mai multe mașini, toate mașinile se vor opri în același timp.

Că o fi adevărată sau nu – nu se ştie, dar legenda urbană este terifiantă…


 • 30
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner