Dezvăluire a „Cărţii Urantiei”: o specie extraterestră din galaxia Andromeda ar fi venit pe Terra în anii ’40-’50, pentru ca omenirea să nu se joace cu folosirea armelor nucleare


În conformitate cu „Cartea Urantiei” („Urantia Book” în traducere), Urantia este numele autentic al planetei Pământ. Cartea, care susține a fi o revelație dată planetei Pământ, a fost publicată în 1955, cu presupuși autori de ființe cerești în colaborare cu medicul William S. Sadler, care trăia în apropiere de Chicago. Un grup de voluntari din acea epocă, cunoscuți sub numele de Comision de contact, s-au reunit sub conducerea acestui medic pentru a colabora în recepția „Cărții Urantia”.

În această carte se vorbeşte, printre altele, şi de Andromedani, care ar fi o specie extraterestră care îşi are originea în galaxia noastră vecină, Andromeda. Aceştia ar fi perfectat tehnologia intergalactică până în punctul de a fi capabili să viziteze galaxiile vecine, printre care se află şi galaxia noastră, Calea Lactee.

Ei ar fi venit în Calea Lactee şi s-au răspândit în multe sectoare şi regiuni diferite ale galaxiei noastre. Ei au venit pe Pământ în diferite perioade: Atlantida, Lemuria şi Egipt, printre altele. Au reprezentat o forţă relativ mică şi nesemnificativă. Ultimul grup al lor ar fi venit pe Terra în anii 1940 şi 1950, pentru a ajuta la intervenţia în programul de înarmare nucleară. De ce? Pentru că oamenii dezvoltaseră, testaseră şi folosiseră aceste arme, care puteau viola liberul arbitru al unui număr mare de suflete. Cu alte cuvinte, ei fac parte din Intervenţia Divină. S-ar putea spune că au venit ca „să ia chibriturile din mâna copilului”, ca să cităm o analogie potrivită.

Galaxia Andromeda este mai mare decât Calea Lactee, iar acolo există milioane de civilizaţii. Cei care au vizitat Pământul reprezintă o minoritate extrem de mică a ceea ce există în galaxia lor. Există probabil 5 configuraţii diferite de ADN ale andromedanilor care au venit pe Terra, iar ei au îmbrăţişat atât învăţături ale luminii, cât şi ale întunericului.