Fantoma sângerosului rege Henric al VIII-lea, surprinsă pe mobil


fantoma HenricO femeie din Marea Britanie a reuşit să suprindă fantoma celebrului rege englez, Henry al VIII-lea,  cu obiectivul telefonului mobil, relatează „Daily Mail”.

Aflată în vizită la Castelul Tudorilor, Anne Lambert, 54 de ani, îşi petrecea noaptea în apartamentul Hall Samlesbury, când a auzit zgomote ciudate. Fără să-i fie frică, şi-a scos mobilul performant şi a făcut câteva fotografii în infraroşu, în direcţia din care se auzeau sunetele. Abia a doua zi, ajunsă acasă, a remarcat că imaginile îl reprezentau pe înaltul personaj regal.

„Este o fantomă, nu-i aşa?” i-a spus ea fiului ei. „Şi pare a semăna cu Henry al VIII-lea”.

Anne a mai declarat că ea a fost puţin speriată, îngrijorându-se de faptul că o chema Anne (la fel ca şi pe 2 din soţiile lui Henry al VIII-lea, omorâte de acestea). „M-am gândit că aş putea fi Anne Boleyn (notă: Anne Boleyn a fost soţia regelui Henry al VIII-lea, fiind decapitată de acesta). Aş putea fi reîncarnarea ei. Mă bucur că nu m-am oprit, căci mi-ar fi putut astfel tăia capul!” a mai declarat femeia.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock