Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

15 fotografii misterioase ale unor extratereştri şi OZN-uri au fost publicate pe Internet. Falsuri sau realităţi ce nu trebuiau dezvăluite?


Pe o pagină de Facebook – „Alien Misterios” – am întâlnit o postare ciudată, cu nişte fotografii misterioase, ce par a fi destul de vechi. Citez mai întâi din postare şi apoi comentăm pozele bizare. Aşadar, iată ce se spune:

„Scurgeri ale unor fotografii ale Agenției Majestic 12, o zonă camuflată, protejată de Armata SUA. Un raport descrie că acest oraș a primit extratereștri și i-a găzduit în această zonă pentru a face schimb de cunoștințe și de dezvoltare tehnologică cu ei. În schimb, li s-a permis analiza și studiul corpului uman ale unor soldați voluntari. Se spune că această zonă ar fi undeva în apropierea Thailandei”.

Acum, să ne uităm la fotografiile postate pe pagina respectivă de Facebook. Ce observăm la ele? În primul rând, ele par a fi făcute în mai multe locaţii, nu doar într-una singură. Apoi, se văd nişte OZN-uri aflate pe lângă nişte piramide. În fotografia 4 de mai jos, observăm chiar un obiect zburător, deasupra căruia apare o piramidă! Apoi, în alt locaţie, pe nişte străzi dintr-un oraş, se văd nişte fiinţe ciudate, parcă venite din alte dimensiuni!

Sunt aceste fotografii nişte falsuri au capturi după nişte filme mai vechi? Ori chiar autentice? Habar n-am, aştept mai multe informaţii…

 


Lasă un comentariu