Site de secrete, stiinta si metafizica

Cum o femeie fantomă a avertizat 4 pasageri dintr-o maşină

5 28

hitchhikerAceastă întâmplare este una reală şi a avut loc în anul 1981 lângă oraşul Montpellier din Franţa. Era miezul nopţii şi o maşină (un Renault cu două uşi) opri pe şoseaua liberă pentru a lua o femeie autostopistă. Deja în maşină se aflau patru oameni, iar prezenţa a încă unui pasager a cauzat o oarecare îngrămădire a tuturor. Până la urmă, femeia şi-a găsit un loc în bancheta din spate.

Maşina şi-a continuat drumul, cu muzica de la casetofonul maşinii dat la maxim. La un moment dat, se apropia o curbă, iar fantoma a strigat foarte tare şoferului: “Ai grijă la curba aceea! Vă veţi risca viaţa!” Şoferul a încetinit maşina şi a reuşit să ia curba cu bine. După asta, toţi şi-au dat seama că autostopista dispăruse din maşină! Toţi cei patru au fost atât de şocaţi, că, după acest eveniment, au oprit la primul post de poliţie şi au raportat incidentul.

Oare dacă femeia nu l-ar fi avertizat pe şofer, nu am putea presupune că maşina ar fi avut un accident în curbă şi toţi ar fi murit?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie