Se împlineşte profeţia biblică din Evaghelia lui Luca? Satelitul NASA SOHO a surprins în jurul Soarelui o uriaşă cruce cosmică!


cruce SOHOSatelitul NASA SOHO (Solar and Heliospheric Observatory), care a fost lansat în anul 1995, continuă de 19 ani să urmărească Soarele şi o face chiar cu destul de mult succes. Dar, în 19 ani, era şi normal ca el să surprindă şi imagini misterioase, care nu pot fi deloc explicate. Dacă sunteţi cititori fideli acestui site, cred că aţi văzut pe acest subiect mai multe articole, dintre care aş putea enumera următoarele: suprinderea unui uriaş artefact circular, ce seamănă cu planeta X (Satelitul SOHO a surprins un „gigant artefact circular” ce seamănă cu „planeta X”. Cei de la accuweather.com cred că este vorba de un „lens flare” produs de nişte stele din Pleiade! Penibil…); observarea unei posibile baze extraterestre, aflată la 1,5 kilometri distanţă faţă de Pământ (NASA dă în vileag o bază extraterestră uriaşă aflată la 1,5 milioane kilometri distanţă de Pământ! Priviţi următoarele poze…); un cub negru bizar în jurul Soarelui („Cubul cel negru” din jurul Soarelui se întoarce! De fapt, e vorba de un uriaş hexahedron, mai mare ca planeta Jupiter! Unii zic că ar putea fi „noul Ierusalim” din Biblie…) ş.a.m.d.

În articolul acesta, am să vă prezint un mic videoclip de pe YouTube, în care, autorul lui, observă în înregistrările publice SOHO (www.sohowww.nascom.nasa.gov), cum apare un uriaş semn al crucii în jurul Soarelui! Un asemenea semn a fost văzut pe cer de către împăratul Constantin în secolul al IV-lea, după care a oficializat religia creştină!? Oricum, înregistrarea SOHO e de pe 5 iunie 2014, deci, extrem de recentă. Precum se observă şi în imaginea de la începutul articolului, semnul crucii este explicit şi clar! (vedeţi în josul imaginii, pe centru; chiar în centrul imaginii, camera de pe SOHO este acoperită, pentru a fi protejată de razele solare puternice). Ce altă dovadă mai vreţi!? „Coincidenţă! Coincidenţă! Pareidolie!”… o să sară în sus scepticii! Bine, cum spuneţi voi… totul în lumea asta e coincidenţă şi pareidolie!

Despre semnele religioase a vorbit chiar şi Biblia. Iată, de exemplu, ce ne spune Luca 21:25-27:

” 25. Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor.
26. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.
27. Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă”.

Iată, această cruce ar putea fi un „semn în Soare”… se apropie oare cea de-a doua venire a lui Iisus Hristos?


Lasă un comentariu