Un document vechi japonez ne prezintă întâlnirea unor săteni cu o femeie extraterestră albă, venită de pe o navă din fier şi sticlă! Femeia vorbea o limbă necunoscută şi ţinea în mână o cutie misterioasă!


femeie extraterestraCine e femeia misterioasă care vorbea o limbă pe nimeni nu o putea înțelege? Ce se afla în interiorul cutiei pe care o ţinea în mâini? Ce reprezintă semnificaţia marcajelor de pe obiectul metalic şi rotund din apropierea ei?

Un document interesant denumit „Hyouryuukishuu”, tradus ca „Poveştile naufragiilor”, este păstrat la biblioteca Iwase Bunko din Japonia. Documentul spune o poveste intrigantă despre o întâlnire cu un extraterestru, din apropierea unui sat de lângă Tokyo. Evenimentul a avut loc pe 22 februarie 1803, atunci când o farfurie zburătoare de fier și sticlă a aterizat pe țărmul mării. Deschizăturile obiectului erau făcute din sticlă sau cristal. Obiectul avea o lăţime de 6 metri și avea în interior o femeie tânără, cu pielea foarte albă. Acest obiect a devenit mai târziu cunoscut sub numele de Utsuro Bune („nava găunoasă”).

În cartea lor „Obiecte aeriene inexplicabile din antichitate până în timpurile moderne”, Jacques Vallee și Chris Aubeck descriu jumătatea superioară a obiectului ca fiind compus din ferestre de sticlă cu zăbrele, protejate printr-un fel de chit, partea inferioară fiind creată din plăci de metal. Prin cupola de sticlă, martorii au putut vedea litere scrise într-o limbă necunoscută și o sticlă care conținea lichid, probabil apă.

Femeia din interior avea 1,5 metri înălțime, iar rochia era ciudată, fiind alcătuită dintr-un material necunoscut. Ea a vorbit mulțimii uimite într-o limbă care nu era înţeleasă. Femeia avea, de asemenea, o ceașcă ciudată, de un design necunoscut martorilor. Oamenii au estimat vârsta ei a fi în jur de 18-20 de ani.

Cutia de lemn pe care femeia o avea în mână avea 60 cm în lungime. Cutia părea foarte specială pentru tânăra femeie, căci ea nu permitea oamenilor să o atingă. Sătenii au reţinut fata și au încercat să decidă ce să facă cu ea. Unul dintre săteni, care a auzit de un caz similar care a avut loc într-o altă locaţie, nu departe de acolo, a sugerat că femeia era probabil o prinţesă străină, exilat de tatăl ei din cauza unei poveşti de dragoste extraconjugale. Ţăranul a mai spus că acea cutie putea conține chiar capul iubitului ei. Dacă ar fi fost aşa fost așa, ar fi o problemă politică, care ar fi implicat un anumit cost. De aceea, cea mai bună soluţie ar fi fost aceea de a o trimite înapoi pe femeie. Aşa că au forţat-o pe aceasta să intre înapoi în obiectul ciudat şi să plece.

Au fost două cărți publicate în ceea ce privește acest incident. O carte este „Toen Shousetsu”, publicată în 1825, iar cealaltă carte este „Ume nu Chiri”, apărută în 1844. Ambele cărți sunt anterioare cazurilor moderne de apariţie a OZN-urilor. Nu există înregistrări ale incidentului misterios care să fi fost găsite în documentele oficiale din Japonia.

Cine a fost această vizitatoare străină? De unde venea femeia? Iată câteva întrebări la care nimeni nu poate răspunde deocamdată.

femeie extraterestra 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock